Mooieconiferen.nl

Adres

Ysselsteynseweg 43
5813 BK Ysselsteyn

Telefoon +31 (0)6 44 24 15 86

Website https://www.mooieconiferen.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij Mooie Coniferen hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in de boomkwekerij en in de verkoop van bomen aan particulieren, hoveniers en groencentra. Je kunt er dus altijd zeker van zijn dat je producten ontvangt van de hoogste kwaliteit, met de beste service.

De mooiste coniferen van echte Nederlandse kwaliteit

Wij beschikken over maar liefst 25 hectare grond voor de eigen kwekerij en kunnen daarnaast nog gebruik maken van 25 hectare grond van collega kwekers waar wij mee samenwerken. Wij wisselen kennis en ervaring met hen uit, zodat we er zeker van zijn dat we tot het beste resultaat kunnen komen. Alle bomen en planten die je bij ons koopt komen dus van eigen, Nederlandse bodem.

Levering van onze coniferen en garantie

Het seizoen van de coniferen loopt bij ons van 25 februari tot en met 1 mei en van 1 september tot en met 1 december. Binnen het seizoen beschikken wij over een doorlopende voorraad aan coniferen en kunnen wij een snelle levering realiseren. Buiten het seizoen zijn de levertijden op aanvraag. Hierover kun je contact met ons opnemen, telefonisch of via de mail. Wij streven ernaar om jouw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wanneer je één of meerdere bomen bij ons koopt, krijg je altijd een aangroei garantie van 4 weken. Dat houdt in dat je na de aankoop garantie hebt op het aangroeien van de bij ons gekochte planten. Mocht een boom of plant niet goed aanslaan en doodgaan, dan krijg je van ons gratis een nieuw exemplaar. Deze aangroei garantie geldt alleen als je voor goede groeiomstandigheden van de plant hebt gezorgd. In onderstaande gevallen vervalt de aangroei garantie:

  • Niet opvolgen van de plantinstructies
  • Afsterving of groeistoornis door slechte bodemstructuur (harde laag in de grond/ slechte grond)
  • Schade ontstaan door vorst na levering
  • Schade ontstaan door ongedierte of schimmels
  • Schade ontstaan door ondeskundig gebruik van bestrijdingsmiddelen
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Onze partners