Morrenhof-Jansen installatiebedrijven

Adres

Kampmansweg 8
7722 RV Dalfsen

Telefoon 0529-432549

Website http://www.morrenhof-jansen.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Vanaf de start van Morrenhof-Jansen in 1980 staat de klant centraal. Of het nu gaat om 'eenvoudige' cv-installatie voor de particulier of een complexe data-installatie in een kantoorpand. Al 35 jaar proberen wij onze klant te voorzien van een installatie waar hij of zij tevreden mee is. Wij ervaren dat goed overleg zorgt voor duurzame relaties en het gewenste resultaat. Wij werken niet alleen voor de klant, maar met de klant.

VIER VESTIGINGEN
Met een viertal vestigingen in Dalfsen, Gramsbergen, Vriezenveen en Enter hebben we dekkend werkgebied in Oost - Nederland. Zo zijn we altijd bij onze klanten in de buurt. Daarnaast hebben we een uitgebreid productportfolio voor zowel particuliere en zakelijke klant.

INNOVATIE & KENNIS
Door de technologische ontwikkelingen op de voet te blijven volgen en onze medewerkers te stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen hebben wij de meest recente technologische kennis in huis. Op deze manier proberen wij innovatief te blijven en een ambitieus werkklimaat te creëeren. Ook kunnen we hierdoor een uitgebreid productfolio voor zowel de particuliere en zakelijke klant presenteren.

 

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1980

Milieubeleid

DUURZAAM
Als organisatie proberen wij waar mogelijk ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Als installatiebedrijf is het opwekken van groene energie en het besparen op het energieverbruik niet meer dan logisch. Dit doen wij dan ook met onze eigen zonnepanelen, warmtepomp en led-verlichting. Ook houden wij rekening met keuze van onze leveranciers, fabrikanten en aannemers. Dit alles doen wij met een no-nonsens mentaliteit. Vandaar ook onze slogan 'gewoon goed'. Geen poespas, gewoon een goede installatie!

Twitter @MorrenhofJansen

Onze partners