MOYU Notebooks.

Adres

H.J.E. Wenckebachweg 144
1096 AR Amsterdam

Telefoon -

Website https://www.moyu-notebooks.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met MOYU dromen we van een wereld vol groen, waarin single use paper, papierverspilling en ontbossing voorgoed verleden tijd zijn.

Het is onze missie om niet alleen een duurzaam alternatief voor ‘regulier papier’ te bieden om zo de bestaande natuur te beschermen, maar we investeren ook actief in het teruggeven aan de natuur door per verkocht notitieboekje een boom te planten. Zo kan de schade aan de natuur voortaan beperkt, hersteld en uiteindelijk stopgezet worden.

Uitwisbaar Steenpapier: papier van de toekomst

Met MOYU specialiseren we ons in het ontwikkelen van steenpapieren schrijfproducten, zoals notitieboekjes, weekplanners en notepads. Steenpapier is 100% boomvrij en kan volledig gerecycled worden. Bovendien is ons steenpapier uitwisbaar en herschrijfbaar: de inkt op de pagina's kan gemakkelijk uitgewist worden met een vochtig doekje. Vervolgens kan je tot 500 keer opnieuw op deze pagina's schrijven. Bovendien is steenpapier waterafstotend en scheurbestendig, en is de negatieve impact op de natuur aanzienlijk kleiner dan bij de productie van pulp papier. 

Steenpapier is dus een bijzonder duurzaam alternatief voor pulp papier, dat milieuvriendelijker geproduceerd wordt, veel langer meegaat en constant opnieuw gerecycled kan worden. 

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

Elke minuut wordern er 30 voetbalvelden aan bomen gekapt. Wij vinden dat de vernietiging van deze belangrijke natuur moet stoppen.

Naast het produceren van onze steenapapieren schrijfartikelen, planten we daarom, in samenwerking met Trees for Kenya, per aangeschaft MOYU boekje een boom. Zo creëren we nieuwe ecosystemen en maken we de wereld elke dag een stukje groener!

Steenpapier kent de volgende certificaties:

  • Kiwa Castor GAEA
  • Cradle to Cradle Silver
  • ISO 14001:2004

Onze partners