MOYZO

Adres

Hoofdstraat 51
6061 CA Posterholt

Telefoon 0618283831

Website http://www.moyzo.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Moyzo ontwerpt duurzame kleding voor vrouwen die midden in het leven staan en die daar op een zo bewust mogelijke manier invulling aan willen geven. Daarbij past een mooie doordachte kledinglijn van natuurlijke biologische stoffen. We laten ons inspireren door het verleden, heden en de toekomst, en vanuit die gedachte kiezen we voor tijdloze ontwerpen.

We maken gebruik van een kleurenpalet wat refereert aan de harmonie in de natuur. Ideaal daarbij is dat de kledingstukken, in zowel de huidige als de toekomstige collectie, zeer goed onderling combineerbaar zijn. Kortom kleding voor vrouwen die leven vanuit hun hart.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

Het productieproces bij Moyzo komt van begin tot eind met grote zorg voor mens en milieu tot stand. Zo gebruiken wij alleen gots gecertificeerde stoffen. Biokatoen, biolinnen en wol. Al bij de ontwerpfase houden we rekening met een product dat in alle opzichten duurzaam moet zijn. Onze kleding wordt vakkundig en verantwoord gemaakt. Om de ecologische voetafdruk te minimaliseren produceren we lokaal en houden we de voorraad zeer beperkt. Zo werken we naar een zero waste product.

We ontwerpen slow fashion: de combinatie van kleuren, uitvoering en goede kwaliteit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je aankopen. Bovendien maken we op verzoek kleding "custom made" voor een optimaal draagcomfort voor iedereen.

Milieukeurmerken

Twitter @moyzo_eu

Onze partners