Mul BV ontwerpers & adviseurs

Adres

Elburgplein 1A
2803 PX Gouda

Telefoon 0182 538 820

Website http://mulbv.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Hèt adviesbureau op het gebied van duurzaamheid!

Mul BV ontwerpers & adviseurs  is een organisatie die waarde toevoegt aan de bedrijfsvoering van haar opdrachtgevers. Deze waardetoevoeging vindt plaats tijdens het bouwen van vastgoed of in de vorm van facilitaire- of managementondersteuning. Bij de uitvoering van de verschillende diensten hanteert Mul BV de volgende kernwaarden: Kwaliteit, Integriteit en Objectiviteit.

Daarnaast wordt altijd gekeken welke best beschikbare technieken of methoden bijdragen aan de doelstelling van haar opdrachtgevers.

Onze werkzaamheden variëren van kleine advieswerkzaamheden zoals het maken van een ventilatieberekening tot grote projecten als het ontwerpen en laten uitvoeren van gebouwgebonden installaties bij een omvangrijk utiliteitsgebouw.

Werkgebieden van Mul BV zijn onder andere: werktuigbouwkunde, elektrotechniek, energietechniek, veiligheid, legionellabeheersing, digitaal vastgoedbeheer en milieu. De werkzaamheden spelen zich af in de volle breedte van de gebouwde omgeving: van initiatieffase tot en met exploitatiefase.

Uiteraard speelt duurzaamheid bij onze dienstverlening een belangrijke rol. Deze vindt u terug in energiebesparingsonderzoeken, haalbaarheidsonderzoeken, energiezuinige ontwerpen of inzet van onze BREEAM-experts en milieuadviseurs bij  de verschillende projecten.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1972

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @MulBV

Onze partners