Mulder Elektro

Adres

Tweelingenlaan 129
7324 AR Apeldoorn

Telefoon 055 368 0555

Website http://www.mulderelektro.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Elektrotechniek, beveiligingstechniek, data-infrastructuren en telecommunicatiesystemen. Met meer dan 80 jaar ervaring, kennis en vakmanschap. Voor bijvoorbeeld verlichtingsplannen voor bedrijven en kantoren, camera-, brandmeld- en toegangscontrolesystemen, of het aanleggen van databekabelingsinstallaties.

Mulder Elektro voert deze werkzaamheden efficiënt en vakbekwaam uit. Uw behoeftes worden geïnventariseerd en nauwkeurig bekeken. Op basis hiervan worden op maat gemaakte oplossingen geleverd en geïnstalleerd. Aangepast aan uw specifieke wensen. Maar ook daarna staat Mulder Elektro 24 uur per dag voor u klaar mocht er zich onverwacht een storing voordoen.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners