MVO Festival

Adres

Zevenkampse Ring 301
3068 HG Rotterdam

Telefoon 06 - 215 135 28

Website http://mvo-festival.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Hét Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Festival waar bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, overheid en bewoners elkaar ontmoeten, inspireren en kennis delen over het onderwerp duurzaamheid.

De gemeente Rotterdam, verschillende maatschappelijke organisaties en de BusinessClub uit Rotterdam Prins Alexander organiseren op 10 oktober 2017 de derde editie van het inspirerend en succesvolle MVO Festival.

Op de Dag van de Duurzaamheid staat het MVO Festival als vanzelfsprekend volledig in het teken van het Duurzaamheid!

Het thema Duurzaamheid daagt de organisatie van het MVO Festival dan ook uit om dit thema zo breed mogelijk uit te dragen tijdens het festival en ervoor te zorgen dat Duurzaamheid als vanzelfsprekend hoog op de agenda komt te staan bij zowel bedrijven als huishoudens. Kennis en kunde delen, informatie uitwisselen en elkaar inspireren staat dan ook centraal op de beursvloer van het MVO Festival. Om dit thema kracht bij te zetten heeft de organisatie op deze ‘duurzame’ dag de bekende astronaut André Kuipers weten de strikken. Hij zal tijdens het MVO Festival een inspirerende presentatie verzorgen.

Locatie

Net zoals in voorgaande jaren is wederom gekozen voor de prachtige duurzame locatie van Recreactiecentrum Zevenkampse Ring. De sportaccommodatie zal worden omgetoverd tot een ware beursvloer waar bedrijven en organisaties in de gelegenheid worden gesteld zich te presenteren met een gratis stand.

De beursvloer biedt ruimte aan 115 – 120 standhouders en we verwachten zo’n 700 bezoekers te mogen verwelkomen. Deelname aan het MVO Festival en de entree voor bezoekers is gratis.

Aanmelden gratis stand

Voor het reserveren van een gratis stand kunnen ondernemers en maatschappelijke organisaties zich aanmelden via de website www.mvo-festival.nl

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Onze partners