MW Bedrijfskleding

Adres

Kapteynlaan 5
9351 VG Leek

Telefoon 0594 - 51 87 38

Website http://www.mwbedrijfskleding.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

MW Bedrijfskleding is uw totaal leverancier op het gebied van bedrijfskleding, promotionele kleding, custom made kleding en merchandise.

Een uniek concept in een showroom van 1600m2. Wij ontzorgen, adviseren en begeleiden klanten voor een optimaal resultaat voor beide partijen met als doel een lange termijn relatie. Leverancier van Landal Greenparks: MW Bedrijfskleding is na een uitgebreide selectie van kledingleveranciers door Landal Greenparks gekozen als dé leverancier waarmee Landal de komende jaren zaken wil doen. Wij zijn bijzonder trots u te melden dat wij alle afdelingen van de 67 Europese vakantieparken van kleding mogen voorzien, een mooie toevoeging aan ons klantenbestand!

Met een unieke kledinglijn van MW Bedrijfskleding bereikt u die professionele uitstraling die u wilt bewerkstelligen. Hierdoor kunt u zich op een positieve manier onderscheiden van uw concurrentie. Wij leveren onder andere kleding aan de volgende bedrijfstakken en branches: Café, restaurant, brasserie, bakkerij en slagerij, overheidsinstellingen, campings en recreatie, centra, theater en productiebedrijven en industrie, garagebedrijven, zorginstellingen, telecommunicatiebedrijven, bouwbedrijven, benzinestations, beveiligingsbedrijven, sportverenigingen, piloten, opleidingen, scholen, winkels, transportbedrijven, wegenbouw en congrescentra.

Onze bedrijfskleding is niet alleen functioneel en praktisch maar ook stijlvol, eigentijds, vlot en veelal wasbaar. Hierdoor kunt u het zelf gemakkelijk reinigen en zo besparen op de kosten.

Met onze bedrijfskleding kunt u de gewenste gemeenschappelijke identiteit uitdragen die u wenst!

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners