NarrativA architecten

Adres

Kokermolen 6
3994 DH Houten

Telefoon 030-7521788

Website http://www.narrativa.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Een slecht binnenklimaat is vaak de aanleiding voor een onaangenaam gevoel thuis of op de werkvloer en gaat gepaard met minder energie, lagere productiviteit en hogere verzuimkosten. Bovendien kan het astma, eczeem en allergieën verergeren.

Een ongezond binnenklimaat kan tal van oorzaken hebben. De grootste boosdoeners zijn meestal het gebrek aan ventilatie, luchtverontreiniging zoals chemische stoffen die vrijkomen uit bouwmaterialen, bacteriën, schimmelsporen en (fijn)stof.

Bij NarrativA Architecten helpen wij particulieren en professionals bij het maken van ontwerpen,vergunningen en de begeleiding van bouwprojecten met uitstekend leefklimaat. Onze ontwerpen stralen rust en warmte uit en zijn goed voor het milieu. 

Wij werken voornamelijk met hout in combinatie met glas, steen en staal. Door onze keuzes specifiek te richten op gezonde en warme architectuur zijn we ons gaan verdiepen in de kleinste details van verschillende hout toepassingen, gezonde isolatiematerialen, en ecologische principes.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Alles en iedereen is ineens duurzaam. Het lijkt wel of deze term soms voor meer verwarring dan duidelijkheid zorgt. Voor ons zijn de ecologische aspecten van ontwerpen en bouwen geen nieuwe trend of mode, maar een weloverwogen en bewuste keuze.

 Wat betekent duurzaamheid voor ons?

  • Werken met gezonde materialen die zorgen voor een goed binnenklimaat.
  • Hoge kwaliteit waardevaste gebouwen/architectuur.
  • Demontabel, herbruikbaar, eenvoudig te recyclen of biologisch afbreekbaar.
  • Zoveel mogelijk vernieuwbare grondstoffen voor de constructie, afwerking en isolatie.
  • Minimum energie gebruik tijdens het produceren van de materialen en in het bouwproces.

 Welke keuze hebben wij gemaakt?

De bovengenoemde overwegingen lieten ons geen andere keus dan ons te verdiepen in natuurlijke materialen en met name HOUT. Bomen worden gebruikt als CO2 opslag. Gecertificeerde bossen zoals FSC & PEFC zorgen voor de continuïteit van productie voor de toekomstige generaties. Hout is niet alleen een duurzaam product, maar tevens een zeer warm en flexibel bouwmateriaal en daarom uitermate geschikt voor onze architectuur.

Twitter @svlijmen

Onze partners