Natural Bag

Adres

Rietven 7
5427 LP Boekel

Telefoon 0615522141

Website https://www.naturalbag.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Natural Bag - 100% duurzame tassen! Alternatieven voor vervuilende plastic- en papierentassen. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van biobased en 100% composteerbare draagtassen gemaakt van biobased plastics, 100% boomvrij agri-vezels papier. 

Wij helpen organisaties en bedrijven praktisch, laagdrempelig en kostenefficiënt invulling te geven aan hun wens duurzamer te ondernemen met onze zeer milieuvriendelijke alternatieven voor de traditionele vervuilende fossiele plastic- en papieren tassen. Natural Bag dé duurzame tas!

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Bij Natural Bag houden we van tassen en bomen. Daarom kiezen wij ervoor om onze papieren tassen te laten maken van PaperWise, een speciaal papier waar géén bomen voor zijn omgehakt met dezelfde hoogwaardige kwaliteit als traditioneel papier. Hiermee gaan we ontbossing tegen en beschermen we biodiversiteit omdat er zo minder mono-productiebossen nodig zijn van de traditionele papierindustrie.

Onze milieuvriendelijke bioplastic draagtassen gemaakt van maïszetmeel hebben dezelfde uitstraling en dezelfde eigenschappen als plastic draagtassen, de folie voelt zacht aan en kan perfect worden bedrukt. Bovendien hebben al onze aangeboden draagtassen als voordeel dat ze 100% composteerbaar EN13432 zijn en een lagere CO2 belasting genereren bij productie. Daarom goed voor uw imago. Door te kiezen voor een échte Natural Bag draagt úw organisatie draagt bij aan een beter milieu en aan de transitie naar een circulaire economie.

Milieukeurmerken

Onze partners