Natuurpoort De Peel

Adres

Leegveld 8a
5753 SG Deurne

Telefoon 0493 - 745008

Website https://www.natuurpoortdepeel.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Gelegen aan het natuurgebied de Deurnesche Peel en vlakbij de voormalige veenkolonies Helenaveen en Griendtsveen biedt Natuurpoort De Peel toegang tot een uniek moerasgebied op de grens van Noord-Brabant en Limburg. In dit afwisselende landschap van plassen, vlakten, bosjes en zandruggen groeien talloze bijzondere planten. Bovendien is het één van de rijkste vogelgebieden van West-Europa en een prachtig wandel- en fietsgebied met een rijke historie van turfwinning.

Bij Natuurpoort De Peel kunnen gasten rustig genieten van de omgeving van De Peel na een wandeling of fietstocht. Op het terras, of binnen bij de open haard. Er wordt een kleine kaart geserveerd met diverse gerechten en hapjes. De nadruk bij alles wat zij serveren ligt op streekproducten en veel wordt ambachtelijk bereid door hun eigen slager. Ook voor een koffie, een goed glas wijn, een speciaal biertje of een ander drankje, eventueel met een heerlijk borrelplankje, bent u hier van harte welkom.

Mogelijkheden
Bij Natuurpoort de Peel kunt u uw feest vieren, trouwen of anderszins bijeen komen. Grootschalig, met gezelschappen tot 350 personen in onze grote zaal maar intiemer met kleinere gezelschappen in het restaurant, de huiskamer of de kruidenhut. De mogelijkheden hiervoor zijn nagenoeg onbeperkt, zowel binnen als buiten en naar ieders smaak en portemonnee.

Arrangementen
Op reserveringen bieden ze voor groepen verschillende arrangementen aan. Een Bourgondische lunch, drankje of een uitgebreide barbecue. Met dit in combinatie met activiteiten maakt Natuurpoort de Peel ieders dag compleet. Wij bieden activiteiten aan voor jong en oud, voor buiten en binnen.

Vraag vrijblijvend over de mogelijkheden of maak een afspraak en kom langs! Kortom: Rust, gezelligheid en genieten in De Peel. Er zal niks men te kort komen, kom langs en beleef het zelf!

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een vorm van ondernemen en wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Hier staan de 3-P's centraal: Profit (winst), People (mens) en Planet (planeet). Met MVO zijn we gericht op economische prestaties. Dit doen we samen met het respect voor de sociale kant en binnen de ecologische randvoorwaarden.

Bij Natuurpoort de Peel doen we dit door te voldoen aan de normen van Green Key. Sinds juli 2020 zijn we in het bezit van het gouden Green Key certificaat. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Voor het behalen van het keurmerk gaan we een stap verder dan de normale wet- en regelgeving. We voldoen aan de normen van de Green Key-organisatie zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Benieuwd wat we nog meer doen? Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram.

Duurzaam uitje
Is duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk voor uw gezelschap of bedrijf? Dan kunnen wij u een duurzaam totaalpakket aanbieden.

Doordat onze horecafaciliteiten Green Key gecertificeerd is, bent u ervan verzekerd dat u een maatschappelijk verantwoorde keuze maakt voor uw vergadering, diner of borrel. Daarnaast bieden we verschillende activiteiten aan waarbij u met uw gezelschap iets voor de maatschappij kunt betekenen of u kunt vermaken met een minimale belastbaarheid voor het milieu. 

In samenwerking met duurzaam-uitje.nl kunnen we naast ons standaard aanbod vele duurzame activiteiten aanbieden.

Milieukeurmerken

Twitter natuurpoortpeel

Onze partners