Natuurpraktijk Haarvriendelijk

Adres

Zeggemeen 111
3844 RS Harderwijk

Telefoon 0625338154

Website http://www.haarvriendelijk.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Natuurpraktijk Haarvriendelijk wil mensen met haar- en huidproblematiek helpen met hun klachten en duurzame gezondheidswinst behalen. Dit doet ze concreet door mensen te informeren en te behandelen op het gebied van voeding, kruiden en lichaamsgerichte therapieën. Zo biedt Natuurpraktijk Haarvriendelijk een unieke dienst in het werkveld en probeert ze het gat te dichten tussen de dermatoloog en de kapper.

Heeft u last van huid, haar- of hoofdhuidproblemen?

Natuurpraktijk Haarvriendelijk wil mensen met haar- en huidproblematiek helpen met hun klachten en duurzame gezondheidswinst behalen. Dit doet ze concreet door mensen te informeren en te behandelen op het gebied van voeding, kruiden en lichaamsgerichte therapieën. Zo biedt Natuurpraktijk Haarvriendelijk een unieke dienst in het werkveld en probeert ze het gat te dichten tussen de dermatoloog en de kapper. haar- of hoofdhuidproblemen? Natuurpraktijk Haarvriendelijk kan u daarmee helpen. Natuurpraktijk Haarvriendelijk specialiseert zich in het behandelen en adviseren van mensen met deze problemen. Hier worden diverse, op uw klacht toegespitste, natuurgeneeskundige therapieën voor ingezet. Met een juiste natuurgeneeskundige prikkel weet het lichaam op een effectieve manier zichzelf te herstellen. Dit kan voeding zijn, een kruidentinctuur of een massage maar ook een biologische haarkleuring als vervanging voor chemie is mogelijk. Er kunnen meerdere therapieën ingezet worden om het lichaam wakker te schudden en zichzelf te gaan herstellen.

Interesse gekregen? Bel of mail voor meer informatie en/of een vrijblijvende intake.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Het duurzame karakter van Haarvriendelijk is niet het gegeven dat de onderneming haar afval scheidt. Of gebruik maakt van natuurvriendelijk papier. Het duurzame karakter zit al gevangen in haar visie. Haar hele bedrijfsambitie is gestoeld op de ambitie om voor een duurzame omslag te zorgen in de kappersbranche. Zodat consumenten een haarvriendelijk alternatief hebben voor de chemische producten die zo slecht zijn voor mens en milieu. En anders kappers zien dat het ook anders kan en dat gezondheid een rol speelt in het kappersvak.

Twitter @haarvriendelijk

Onze partners