Natuurwerker

Adres

hoefslag 38
3151 GM Hoek van Holland

Telefoon 06-22083229

Website http://www.natuurwerker.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Ontwerp, aanleg en onderhoud van natuurlijke duurzame tuinen, parken en landgoederen met als specialisme boomverzorging van snoeien tot aan boomveiligheid ispecties.

Gecertificeerd bij Groenkeur als Boomveiligheid Controleur
Aangemeld als Boom inspecteur bij de bomenstichting

Aangesloten bij de vakgroep Wilde Weelde voor een natuurlijke omgeving

 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Onze machines worden zoveel mogelijk aangedreven op bio brandstoffen en of accu's die met groene stroom worden opgeladen. Binnenkort gaan wij zelfs gebruik maken van een mobiel laadstation zodat we op de klus met behulp van zonne energie onze machines kunnen bijladen.

Groenafval, takken, bladeren en houtsnippers worden zoveel mogelijk op het werk achtergelaten of dusdanig verkleind dat het minder volume in neemt tijdens transport. Voor het transport en de verwerking van grotere groenstromen werken wij samen met de firma Beelen B.V. een afvalverwerker die duurzaam en maatschappelijk verantwoord werken hoog in het vaandel heeft staan.  

Beplanting die wij toepassen zijn biologische geteelt en zoveel mogelijk van inlandse afkomst (dus uit Nederland). Wij gebruiken geen meststoffen of bestrijdingsmiddelen binnen ons werk. Onkruidbestrijding kan met heet water, met een borstel, bosmaaier of met hete lucht.

Offertes, facturen, aanbiedingen, brochures zijn allemaal digitaal. Visitekaartjes zijn gedrukt op biologische karton en bedrukt op waterbasis. De jaarlijkse kerstkaart voor de vaste klant en of relatie is gemaakt van groeipapier, hieruit komen mooie veldbloemen te voor schijn.

Twitter @Natuurwerker

Onze partners