Neleman Wijn

Adres

Berkelkade 14 a-b
7201 JE Zutphen

Telefoon 0575 757 098

Website https://www.neleman.org/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij Neleman maken we wijnen die 100 % biologisch en 100% vegan zijn. Dat doen we met nieuwe technieken, met liefde én met een boodschap: maak de wereld mooier en drink betere wijn. Want biologische wijn is beter voor de planeet. Beter voor de natuur. Beter voor jou. Drink je nog geen Neleman? Bestel onze biologische wijnen dan nu met een stevige kennismakingskorting van 25%. En je merkt het vanzelf: de wereld wordt mooier, met elke slok.

Meehelpen de wijnwereld te verduurzamen? Meld je aan op onze wachtlijst want je kunt mede-eigenaar worden. www.neleman.org/community

Branche
Eten en drinken
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Duurzaamheid zit in onze genen. We maken alleen wijn van biologisch geteelde druiven, veelal lokale en soms bijna uitgestorven soorten. Voor elke 173 flessen wijn die we maken planten we een boom in het Parque Natural de las Hoces del Cabriel. Dit helpt de CO2 uitstoot te verminderen, het vergroot de biodiversiteit en herstelt het lokale landschap in de meer natuurlijke staat. We gebruiken alleen (natuur)kurk om onze flessen af te sluiten en we zamelen kurken ook weer in voor hergebruik. We proberen met de duurzaamste partners jouw wijnbestelling te bezorgen. 

Milieukeurmerken

Twitter @derrickneleman

Onze partners