Niche4Health

Adres

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

Telefoon 030 227 1066

Website https://niche4health.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Niche 4 Health is de collageen specialist van Nederland. Collageen is een belangrijk eiwit dat ieders lichaam aanmaakt. In grofweg de eerste 25 jaar van ons leven, produceert ons lichaam voldoende. Na het 25ste levensjaar, neemt de lichaamseigen productie echter af. Met alle kwalijke gevolgen van dien, denk o.a. aan sneller oplopen van blessures, slijtage en andere ongemakken die vaak gepaard gaan met ouder worden. Nu willen we niet beweren dat alle ouderdom kwalen voorkomen kunnen worden door voldoende collageen binnen te krijgen. Maar het heeft reeds voor vele mensen een verschil kunnen maken in het doen van geliefde activiteiten. Mensen dachten dat ze een bepaalde sport of activiteit nooit meer zouden kunnen doen. Maar na uit ontdekken van het belang van collageen eiwit zijn deze mensen in staat gesteld om hun oude leventje weer op te pakken.

Meer informatie:

- https://niche4health.com/hoe-vaak-moet-ik-collageen-poeder-innemen/
- https://niche4health.com/elke-dag-collageen-poeder-nemen-ontdek-hier-waarom/
- https://niche4health.com/reuma-artritis-gewrichten-en-botten/
- https://niche4health.com/hoe-vaak-moet-ik-collageen-poeder-innemen/

Er is sprake van gratis verzending bij bestellingen boven de 59 Euro. Morgen in huis. Achteraf betalen is mogelijk dankzij Klarna.

Branche
Eten en drinken
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Collageen stelt met name oudere mensen, senioren in staat om langer zelfstandig te bewegen. Waar sommige ouderen vanwege klachten met gewrichten moeizaam lopen of fietsen, gaat dit met behulp van collageen supplementatie weer een stuk vlotter. Zodoende, kan men de auto vaker laten staan.

Onze partners