NidisAdvies

Adres

De Haar 22
7738 PW Witharen

Telefoon 0523-677289

Website http://nidisadvies.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Energiebesparing, duurzame energie, milieuvriendelijk bouwen en materiaalgebruik………, waar moet je beginnen?

Bij NidisAdvies, want met ons advies komt u een stap verder in dit proces. Enkele voordelen van ons advies zijn:

# Energiebesparing. Door een onafhankelijk advies en daarbij de investeringen en terugverdientijden op een rij, kunt u een goed inzicht krijgen in de meest rendabele investeringen. Daardoor krijgt u een duidelijke route naar een energiezuinige woning of bedrijfsgebouw of zelfs naar een pand dat zelfvoorzienend is voor wat betreft de energiebehoefte. U kunt bij ons terecht voor energielabels maatwerkadviezen voor utiliteit en woningen

# Milieuverbetering. Door het gebruik van duurzame materialen, zoals bv. isolatiemateriaal op natuurlijke basis en bouwmateriaal wat CO2 neutraal is, en duurzame technieken kunt u een bijdrage leveren aan de verbetering van ons leefmilieu voor nu en de toekomst. 

# Besparing in uw portemonnee. Door het aanbrengen van verbeteringen in uw pand zal de waarde stijgen. De juiste beslissing over een investering zal een beter rendement opleveren dan de gemiddelde investeringsmaatschappij of de rente over uw spaarrekening. 

Daarnaast doen we onderzoek en advisering naar electromagnetische straling in woningen en op werkplekken.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2006

Milieubeleid

Wij zitten in een pand met een energielabel A++, we wekken zonne-stroom, windstroom en zonnewarmte op en we rijden duurzaam.

Het kantoorpand is ecologische verbouwd met natuurlijke bouwmaterialen.

Onze partners