Nieuw Water

Adres

Z.B. Spaarne 76b
2012 AB Haarlem

Telefoon 0031629572535

Website http://www.nieuwwater.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Nieuw Water vernieuwt kraanwater en maakt water persoonlijk. Dit gebeurt door waterveredeling: een nieuw begrip in NL dat staat voor een selectie methoden waarmee je water weer echt schoon krijgt en waarmee je de natuurlijke functies van water herstelt.

Je vind op www.nieuwwater.nl voor bedrijven of www.nieuwwaterwinkel.nl voor particulieren alles voor het optimaliseren van je dagelijkse waterconsumptie: drinkwater, water in wellness, voor huishouden en in bedrijfsprocessen.

Horeca wordt in staat gesteld om kraanwater te optimaliseren en personaliseren. Met de creatie van functionele speciaalwaters ontstaat een bron van meervoudige winst: zowel voor gezondheid als qua service en branding, als voor MVO en ook economisch in de brede zin van het woord: kostenbesparend, omzet genererend en marge verhogend.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2017

Milieubeleid

Nieuw Water Waterveredeling bevordert waterbewustzijn en helpt wij waterconsumptie te verduurzamen. Hoe? Wanneer drinkwater Echt lekker is, omdat het schoon en levendig is, drinken mensen dit graag. In de plaats van flessenwater en zelfs in plaats van frisdranken. Bovendien zijn de geselecteerde methoden in staat om de natuurlijke watervermogens te herstellen. Zo is het ook mogelijk om met waterkracht hygienisch schoon te maken, zonder chemische toevoegingen.

Twitter @nieuwwater

Onze partners