Nooter B.V.

Adres

Popovstraat 10
8013 RK Zwolle

Telefoon 038 453 16 22

Website http://www.nooter.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Nooter is totaal installateur van gebouwgebonden installaties. Zij bieden installaties aan waarbij elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging en communicatie samenkomen in totaaloplossingen, op maat gemaakt voor de wensen van de klant. De organisatie is klant- en servicegericht en beschikt over de meest actuele vakkennis waardoor steeds geprofiteerd kan worden van de nieuwste innovaties en installaties van de hoogste kwaliteit.

Al sinds 1966 realiseert Nooter zowel voor bedrijven als voor particulieren de meest uiteenlopende installaties waarbij de klant het gemak heeft van één partner voor de aanbesteding van zijn opdrachten.

Ook voor duurzaamheid bent u bij Nooter aan het juiste adres.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners