Offgridcentrum

Adres

Nijverheidsstraat 8
7641 AB Wierden

Telefoon +31850012650

Website http://www.offgridcentrum.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Ons doel met het Offgridcentrum is mensen helpen zelfvoorzienend te leven. Dit doen we door informatie en producten te leveren op het gebied van waterzuivering, zonne-energie en composttoiletten. 

Wij geloven dat een zelfvoorzienend leven mogelijk is voor iedereen. We helpen graag met het realiseren van jouw off-grid droom, of dit nu gaat om leven in een tiny house, camper, op een boot of gewoon een hutje op de hei.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2019

Milieubeleid

Waterzuivering

Dagelijks verspillen we liters en liters schoon drinkwater. Tegelijkertijd gaat er veel regenwater verloren, terwijl je dit ook vrij eenvoudig zelf kunt zuiveren tot schoon drinkwater.

Zonne-energie

Één van de eerste stappen in een zelfvoorzienend leven kan bestaan uit overgaan op zonne-energie. Zonnepanelen hebben tegenwoordig een hoog rendement en verdienen zichzelf vaak binnen een aantal jaar terug.
Bij het Offgridcentrum helpen we je graag een compleet pakket samen te stellen om volledig over te gaan op zonne-energie. Samen kijken we wat er nodig is aan zonnepanelen, accu's en onderdelen.

Onze partners