OKER&GOUD

Adres

Buiteneinde 30
3291 AH Strijen

Telefoon 0782057050

Website https://www.okergoud.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

OKER&GOUD is een interieurontwerp-studio in de Hoeksche Waard die naast het ontwerpen van interieurs ook ondersteuning biedt tijdens de verbouwing.

Dankzij veel ervaring met de vastgoedmarkt, met name nieuwbouwwoningen/-appartementen, is OKER&GOUD bekend met het nieuwbouwtraject en het Bouwbesluit. Wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden en de vele keuzes die kopers krijgen. Ontwerpen die wij maken, zullen realistisch en persoonlijk zijn, maar vooral de keuzes makkelijker maken.

De reden dat ik interieurarchitect ben geworden, is omdat je binnen dit creatieve vakgebied veelzijdig moet zijn, waarbij aandacht voor de detaillering net zo belangrijk is als het complete geheel. Mijn doel is om het optimale uit een ruimte te halen, waarbij respect voor het pand centraal staat, evenals de wensen van de klant. Ik probeer het wow-effect te creëren zonder dat het ontwerp trendgevoelig is en zonder dat de functie van de ruimte verloren gaat. Jezelf kunnen zijn en je fijn voelen in de ruimte moet het eindresultaat zijn.

Kimberly van der Velden
Registratie architectenregister: 4.201019.005

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2020

Milieubeleid

Wij vinden het belangrijk om mee te denken aan milieuvriendelijke oplossingen. Dit doen wij door zoveel mogelijk digitaal te werken en minder te printen. Zo nu en dan presenteren wij online in plaats van dat we in de auto stappen voor een meeting. In onze ontwerpen denken we goed na over de materialen die we voorstellen; we proberen locale materialen toe te passen en/of we proberen zoveel mogelijk duurzame materialen toe te passen. Waar we nog meer groene winst mee proberen te halen is het efficient plannen van de verbouwing. Het lukt nog niet altijd om aan alle bovenstaande punten te voldoen maar we zijn ons bewust van de keuzes die we maken en voorstellen.

Onze partners