OntwerpAcademie

Adres

Diezedal 14
2904 CB Capelle aan den IJssel

Telefoon 0102847706

Website http://www.ontwerpacademie.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

De OntwerpAcademie wil als 'groene' opleider graag vertellen over ontwerpen voor tuin en landschap. Omdat het een fascinerend vak is waar je niet op uitgestudeerd raakt.

Dus: Als het over ontwerpen gaat dan vindt je het bij de OntwerpAcademie!

Door te ‘vertellen’ over dit prachtige vak hopen we professionals, in opleiding, beginnend en gevorderd, te inspireren om nog meer interessante ontwerpen te maken voor tuinen, parken, pleinen en andere buiten ruimtes. Want zeg nu zelf: wat is mooier dan een ontwerp maken dat ‘iets’ doet met de plek, de omgeving en de gebruikers. Ontwerpen is immers meer dan tekenen!

Niet iedereen kiest voor een voltijd studie van 4 jaar. Sommigen zijn om uiteenlopende redenen wellicht niet in staat (geweest) een voltijd studie te volgen. Weer anderen komen er op latere leeftijd achter door te willen gaan met het tuinontwerpvak of kiezen voor een cariëre-switch hiernaar toe.
Ook voor de ervaren ontwerper willen we een rol van betekenis spelen en vakopleidingen bieden. Hoe het ook zij de OntwerpAcademie wil krachtige en inhoudelijk sterke modules aanbieden, waarmee iedere professional en professional in wording met ontwerp ambitie zich verder kan ontwikkelen. Hetzij als beginner, hetzij als gevorderde of specialist.

De professional moet naar believen kunnen putten uit een gereedschapskist welke gevuld is met een scala aan ontwerp ‘bouwstenen’. De OntwerpAcademie streeft ernaar dat ontwerper met deze bouwsteen-modules zijn of haar eigen opleiding kan vorm geven.

Om deze reden is de OntwerpAcademie nooit af en blijft zich steeds weer ontwikkelen en aanpassen aan de behoefte van het moment.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @ontwerpacademie

Onze partners