Oostpijl Hoveniers

Adres

Veldslagweg 1
7251 PD Vorden

Telefoon 0575764444

Website http://www.oostpijl.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij creëren graag tuinen die, op alle niveaus, een rijke beleving teweeg brengen. Plekken die tot de verbeelding spreken, waaruit de doordachtheid van het ontwerp en het achterliggende idee zich ontvouwt in een sprankelende glimlach.

Thema's die in veel van onze tuinen weerklinken zijn onder andere het zichtbaar maken van het contrast tussen het materiële en het natuurlijke en het plaatsen van de mens centraal in zijn omgeving. Ons werk bewandelt het kleurrijke pad tussen romantiek en ratio waar, soms scherp afgetekende, doordachte oplossingen worden begeleid door spontaan ogende collages van 'natuurlijke' expressie.

Met onze analytische benadering en kennis van natuur en ontwerp, brengen we een tuin in overeenstemming met zijn omgeving en dus ook met u. In onze ethiek streven we naar een ecologische rijkdom en promoten we hergebruik en hernieuwbare materialen. Ook stellen we de schoonheid van de vergankelijkheid op gelijke hoogte met duurzaamheid. Wij gebruiken graag soortenrijke beplantingen waarin de individuele soorten elkaar complimenteren en zich zo manifesteren als een natuurlijk geheel.

Onze taak is het een plek te creëren waarin verhalen kunnen ontstaan. Het is niet de bedoeling dat een tuin het perspectief vernauwd tot een gefixeerd concept. Wij willen een tuin tot een plek maken waar de verbeelding plaats kan vinden.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Wij richten ons op de buitenaangelegenheden in onze omgeving. Hieraan proberen wij een zo prettig mogelijke invulling te geven. Een heel belangrijke drijfveer voor ons is het krijgen van een goed gevoel. Een tevreden, liefst meer dan tevreden klant is waarnaar wij streven. Een prettige invulling geven aan onze werkzaamheden betekent voor ons ook rekening houden met de leefomgeving, het milieu en de medemens. Biologisch plantgoed, meststoffen en materialen hebben onze voorkeur. Wij maken geen gebruik van chemische pesticiden, herbiciden en hardhout. Duurzaamheid staat bij ons centraal waardoor biologisch niet perse onze eerste keus heeft.

Twitter @oostpijl

Onze partners