Op Orde – Jeroen Lugte

Adres

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Website https://oporde.nu/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Op Orde is een ICT-onderneming die in 2013 werd opgericht door Jeroen Lugte. Het bedrijf richt zich op het creëren van een efficiënte online werkomgeving, waarin administratieve lasten worden verminderd en het uitvoeren van taken op locatie wordt vereenvoudigd. Op Orde faciliteert de automatisering van procedures en zorgt voor een naadloze verbinding tussen de binnen- en buitendienst. Dit doet het bedrijf door tijdbesparende software snel en eenvoudig te implementeren, die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de organisatie en toegankelijk zijn geconfigureerd. Hierdoor kunnen organisaties efficiënter werken en hun volledig potentieel benutten.

Milieubeleid

Als softwareonderneming draagt Op Orde bij aan een duurzamere werkomgeving binnen organisaties in de publieke sector door de administratieve lasten van werknemers te verlichten. Door efficiëntere administratieve processen te bevorderen, kunnen vakmensen zich niet alleen beter concentreren op hun kernactiviteiten, maar wordt ook het papiergebruik binnen de organisatie verminderd.

Daarnaast biedt Op Orde verschillende applicaties aan om eenvoudig melding te kunnen maken van het dumpen van afval en afvalstoffen, zwerfafval en illegale afvalopslag. Ook kan bijvoorbeeld melding gemaakt worden wanneer bedrijven zich niet houden aan de regels omtrent het scheiden van afval. Deze applicaties zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor zowel burgers als bedrijven, waardoor het makkelijker wordt om milieuproblemen snel en efficiënt te signaleren en aan te pakken. Hiermee streeft Op Orde naar een schone samenleving en een duurzaam milieu.

Toonaangevend

Voordat Jeroen Lugte (1958) softwarebedrijf Op Orde oprichtte, werkte hij ruim 30 jaar in verschillende leidinggevende functies in de publieke sector, onder andere bij de Rijksbelastingdienst en gemeente Rotterdam. Voor de gemeente Rotterdam is Jeroen Lugte algemeen directeur gemeentebelastingen geweest en heeft hij aan het hoofd gestaan van de afdeling Stadstoezicht. In deze functies heeft Jeroen Lugte bijgedragen aan de hervorming van de destijds gebruikte computer- en ICT-systemen door een innovatieve informatietechniek te implementeren. Deze aanpak resulteerde erin dat onder andere Gemeentebelastingen Rotterdam toonaangevend werd op het gebied van informatieverwerking. Zijn ervaring in het automatiseren binnen organisaties in de publieke sector zet Jeroen Lugte nu in bij Op Orde.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners