OpzijnPlek

Adres

Arthur van Schendelpad 6
2343 KN Oegstgeest

Telefoon 0628510050

Website http://www.opzijnplek.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Via de webwinkel van OpzijnPlek krijg jij een idee hoe je duurzaam kunt opgroeien met je kind. Via uitdagend en avontuurlijk buitenspeelgoed, natuurspeelgoed, boeken, binnenspeelgoed en leerhulpmiddelen zul je een mooie weg ontdekken naar jouw en jullie Plek. De mooiste Plek op deze wereld is er eentje waar je je welkom voelt, je thuis voelt en waar jij kunt zijn wie je bent op een manier die jij zelf ontdekt!

Ontdek de waarde van duurzaam en uitdagend speelgoed, van avontuurlijk ontdekken en beleven en maak kennis met onze visie via onze blogs en verhalen!

Wil je persoonlijk advies. Wij maken graag kennis met jou en helpen je graag op weg! Een duurzame keuze is soms gewoon heel simpel. Een cadeau dat blijvend is in plaats van veel cadeau's die je kind niet verder helpen op zijn ontdekkingen. Ons motto is altijd: liever één hartewens dan vele wensen die je hart niet meer vullen.

Hartelijke groet

Sacha Grootenboer, oprichtster OpzijnPlek

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2006

Milieubeleid

Duurzame producten

Wij vinden het belangrijk dat onze producten waar mogelijk verantwoord, ecologisch en in Europa zijn vervaardigd. In onze ogen is een product ook duurzaam als het bijdraagt aan de ontwikkeling van een kind. Wij hechten grote waarde aan wereldbewustijn en wereldburgerschap.

Als het eventjes kan zoeken wij altijd naar producten die bijdragen aan een mooiere wereld. We noemen er een paar!

  • Grimms - FSC hout en natuurlijke inkten
  • Crayon Rocks - Sojoawaskrijtjes en natuurlijke inkten
  • KORXX - waterspeelgoed en bouwspeelgoed van kurk
  • Jute touwen en zakken
  • Natural Earth paint, Natuurlijke kinderverf, olieverf en gezichtsverf.
  • Bamboe - bouwen met snelgroeiende bamboe en natuurrubber elastieken
  • materialen die natuur beleven ondersteunen vinden wij bijdragen aan een mooiere wereld
  • Fairtrade frisbee, Hugg-a-planet, ecologische veganistische klei, 
  • Blockwallah- handgemaakte houten stempels uit India

Duurzaam OpzijnPlek

Wij vinden belangrijk: hergebruik, recyclen, biologisch, ecologisch, Nederlands of Europees fabricaat, FSC, natuurlijke fabricatieprocessen, fabricage door mensen met een beperking, kwaliteit, groene stroom, spelen met natuurlijk materiaal, zorg voor milieu, zorg voor de aarde, aandachtige communicatie met respect voor gevoelens en behoeften van anderen, bevorderen van samenwerking, delen, autonomie, eigen verantwoordelijkheid, bewustzijn.

Duurzaam ondernemen 

Wij vinden het belangrijk dat we tijdens het ondernemen binnen OpzijnPlek zorg dragen voor de aarde en zijn bewoners. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies, zodat je een goede duurzame keuze kunt maken. Onze pakketten verzenden wij zoveel mogelijk in dozen die wij hergebruiken. Wij gebruiken groene stroom, ecologische kantoorartikelen en proberen op alle fronten zo duurzaam mogelijk te handelen!

Lees verder op: www.opzijnplek.nl/service/about

Twitter @OpzijnPlek

Onze partners