Osaca Automatisering bv

Adres

Postbus 278
7800 AG Emmen

Website http://www.osaca.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Osaca Automatisering ondersteunt organisaties en instellingen met de toepassing van informatietechnologie. Wij overbruggen de informatiebehoeften van de opdrachtgever aan de ene kant en de mogelijkheden van de ICT aan de andere kant.

Daarbij zijn wij gespecialiseerd in administratieve en financiële toepassingen en bieden wij jarenlange expertise op het gebied van IT management en consultancy.

Vindt u Osaca een vreemde naam? Wij hebben onze visie op informatietechnologie verwerkt in onze bedrijfsnaam.

Bent u de weg kwijt in de snel veranderende wereld van de informatietechnologie? Laat Osaca uw gids zijn. Met ons dienstenpakket helpen wij u weer op weg of bieden wij u de routekaart naar optimaal gebruik van informatietechnologie.

Osaca biedt haar opdrachtgevers diensten aan op het gebied van: Projectmanagement, Consultancy en Informatiesystemen. 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1996

Milieubeleid

Osaca vindt duurzaam ondernemen een way-of-life, die louter voordelen biedt.

Hoewel de diensten van Osaca zijn in principe niet milieubelastend, is haar organisatie is wel gericht op duurzaam produceren.

Dit houdt in dat wij bij al onze activiteiten een bewuste keuze maken om het milieu te ontzien. Zo werken wij ‘paperless’, wat inhoudt dat al onze schriftelijke communicatie, digitaal is. Daarnaast stimuleren wij thuiswerken, omdat dit de CO2 uitstoot vermindert.

Osaca kiest bewust voor duurzaamheid bij haar toeleveranciers. Daarbij accepteren we een prijsniveau van maximaal 125% voor een duurzaam (geproduceerd) product of dienst, ten opzichte van een niet-duurzaam alternatief.

Tenslotte investeert Osaca in ondernemingen en activiteiten die duurzaam zijn of duurzaamheid bij derden stimuleren, in de overtuiging dat deze zaken in meerdere opzichten rendabel zijn.

Onze partners