Outdoor Camping Barvaux

Adres

Salomonstraat 20
1812 PA Alkmaar

Website https://www.activeoutdoorevents.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

De gezelligste camping in de Ardennen gerund door Nederlanders. Speciaal voor outdoor enthousiastelingen of gewoon iedereen die graag bezig is buiten in de natuur. Geen betere manier om een te worden met de pracht en praal die de Ardennen rijk is qua natuur geweld dan te survivallen, te klimmen, te varen of te fietsen dunkt ons.

Voor een actieve vakantie Ardennen ben je dan ook aan het juiste adres hier. Al ons personeel is Nederlandstalig en tevens gecertificeerd. Vanzelfsprekend werken we alleen met de beste en veiligste outdoor uitrusting.

De camping is ook uitermate geschikt voor een werkweek Ardennen. Vele basisscholen van Nederland hebben er al voor gekozen om hier ieder jaar de werkweek te houden. En niet zonder reden. De leraren worden compleet ontzorgd. Alles is tot in de puntjes verzorgd: accommodatie, eten en drinken en de activiteiten natuurlijk.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Active Outdoor Events borgt een schone omgeving. We ruimen iedere dag het terrein op en laten ook geen andere voetsporen achter in de natuur van de Ardennen.

Onze partners