OvernameAdvies

Adres

Burgemeester Haspelslaan 13
1181 NB Amstelveen

Telefoon 020 760 1999

Website https://www.overnameadvies.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

OvernameAdvies is een platform met apps en een kennisbank om ondernemers zoveel mogelijk te ondersteunen in het succesvol verkopen van hun bedrijf. Ook is er een behulpzame digitale adviseur aanwezig die vaakgestelde vragen kan helpen beantwoorden. Al deze diensten worden kosteloos en vrijblijvend aangeboden. Sommige kwesties, denk aan bedrijfswaarde vaststellen, maar ook juridische en fiscale thema's vereisen diepgaande expertise. In dat geval kunnen gebruikers van OvernameAdvies maatwerk ondersteuning aanvragen aan gecertificeerde overname adviseurs. Deze kunnen dan licht laten schijnen op specifieke thema's waar de ondernemer mee worsteld. De kosten van dergelijke diensten zullen altijd duidelijk vooraf vermeld worden, indien deze te hoog zijn t.o.v. beoogde voordelen kan hier altijd vanaf gezien worden.

OvernameAdvies is ontwikkeld met in het achterhoofd specifiek MKB ondernemers. De traditionele bedrijfsovername adviseurs zijn vaak meer gefocust op de grote bedrijven. Dit omdat de zogenaamde 'successfees', zeg maar de opbrengsten van de adviseur hier een stuk minder zijn doorgaans t.o.v. de inspanningen vereist. Maar, veel van de taken die komen kijken bij een bedrijf verkoop kunnen ook prima zelf gedaan worden door de ondernemer in kwestie. De bedrijfsadviseur hoeft niet de ondernemer het gehele proces van A tot en met Z bij de hand te nemen. Door de makkelijkere onderdelen zelf te doen, en de echt complexe aangelegenheden waar specialistische kennis voor nodig is uit te besteden kunnen ZZP en MKB ondernemers veel onnodige kosten besparen en kunnen de overname adviseurs zich bezig houden met die thema's waar hun kennis meest gewenst is. Daarmee is er dan ook voor dit soort 'micro-ondernemingen' eindelijk een passende oplossing gekomen. Een bedrijf verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2019

Milieubeleid

Doordat OvernameAdvies ondernemers helpt vooral zoveel mogelijk zelf te doen, worden zakelijke ritjes van en naar bedrijfsovername adviseurs bespaard. De ondernemer kan gemakkelijk vanuit de eigen luie stoel thuis of op kantoor de artikelen van de kennisbank tot zich nemen, de apps raadplegen en de digitale adviseur met de naam 'Mac' consulteren, zonder de deur uit te hoeven.

Verder heeft OvernameAdvies Het Nieuwe Werken omarmd en een aantal van de werknemers die werken aan het platform doen dit vanuit huis om zodoende de Nederlandse wegen verder te ontlasten.

Onze partners