PAKTU

Adres

Molenvelden 33
5527 GW Hapert

Telefoon 0651458036

Website https://paktu.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij richten ons op ondernemers in het midden en klein bedrijf die zichzelf op een unieke manier willen presenteren. Zij vinden het belangrijk hun persoonlijke waardering uit te spreken aan klanten en werknemers.

Onze klanten hechten veel waarde aan authenticiteit, openheid en zijn expert in hun vakgebied. Ze stralen vertrouwen uit, zijn vooruitstrevend en innovatief. Ze willen dat graag delen in de vorm van een tastbaar pakket. Met oog voor kwaliteit en detail.

Een duurzame tas !

Met een duurzame tas laat je zien dat je op een verantwoordde manier onderneemt. Geen plastic maar een materiaal dat recycleerbaar is. Daarin zijn verschillende opties mogelijk als basismateriaal. Papier, katoen, vilt etc.

Net als een verpakking is een tas de manier om extra uitstraling te genereren voor de producten die zijn aangekocht.

Maar hoe kies ik het juiste materiaal?

Dat is heel persoonlijk. Een papieren tas een goed alternatief. Voor een beter hergebruik zijn andere materialen beschikbaar. Dan is de juiste prijs/kwaliteit verhouding belangrijk. Je zou ervoor kunnen kiezen om – naast je (on)bedrukte basic tas – vaste klanten een herbruikbare variant aan te bieden. Klanten die graag een ambassadeur willen zijn voor jouw bedrijf.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners