Paper Point

Adres

Hasker Utgongen10
8465 SJ Oude Haske

Telefoon 0900 265 55 55

Website https://www.sko-online.nl/paperpoint

Locatie

Bedrijfsprofiel

Paper Point levert door heel Nederland. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles wat uw kantoor nodig heeft: grote kantoorartikelen zoals computers, kantoormeubelen, kopieermachines en aanverwante apparatuur, maar ook kleine artikelen voor dagelijks gebruik, zoals diverse soorten papier, markers, paperclips, post-it's etc.

Visie van Paper Point

Wij faciliteren mensen in hun werkomgeving en gebouwen in hun functies Paper Point levert kantoorproducten aan de hedendaagse werkomgeving en dat is maatwerk. Daarom gelooft Paper Point in persoonlijk contact met zijn klanten. Dat geeft ons de gelegenheid om direct in te springen op uw vragen en nieuwe behoeften. Bestellen is makkelijk bij Paper Point. Wij besteden veel aandacht aan een compleet assortiment, waarvoor wij de beste producten selecteren. Zo kunt u bij één adres terecht voor al uw kantoorartikelen en bent u tegelijkertijd verzekerd van topkwaliteit. En natuurlijk denkt Paper Point aan de prijs. Wij houden onze prijzen concurrerend laag en bieden u door middel van aanbiedingen regelmatig interessante kortingen. Voor bekende merken kunt u in ons assortiment ook altijd een prijsvriendelijk alternatief vinden. Ook kunnen onze klanten gebruik maken van een uniek spaarsysteem. Met gratis te verdienen spaarpunten spaart u voor uw eigen cadeau uit het Kijkshop assortiment!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1999

Milieubeleid

Ons Assortiment is groen wij hebben van al onze producten een 2 tal duurzame alternatieven waarbij de benodigde certificaten kunnen worden getoond

Daarnaast proeberen we de huidige MVO doelstellingen te realiseren voorbeelden hiervan zijn onze moderen webshop enmet uitgebreide bestel en digitaal facturatieprogammaen onze op maat verpakte bestellingen en uigekiend door to door transport.

Voegen we de uitgebreide management tools voor productkeuze en optimale bestelfrequentie hebben we een compleet mvo pakket voor u te realiseren 

En tot slot hebben wij nog een Total Cost of Ownership progamnma die toeziet op duurzame ontwikkeling en cradle to cradle gebruik van grondstoffen een goed voorbeeld hiervan onze nieuwe bio toner toner gemaaktv van plantenresten.

Milieukeurmerken

Twitter @paperpointNL

Onze partners