PEP Business Creators BV

Adres

Spoorakkerweg 2b
5071 NC Udenhout

Telefoon 013-5111151

Website http://www.pepbc.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

MAGNEET (een dienst van PEP Business Creators BV) werkt samen met overheid, bedrijven en onderwijs om structureel en succesvol biobased en circulair te ondernemen.

Om dit voor elkaar te krijgen stimuleren we binnen de organisatie nieuwe denk- en werkwijzen, waardoor bestaande patronen doorbroken worden. Het is immers een algemeen aanvaarde stelregel dat een succesvolle doorbraak voor 25% bestaat uit technische innovatie en voor 75% uit sociale innovatie. MAGNEET put daarom uit een veelheid aan verandertechnieken die onder het kopje ‘gamechanging’ vallen. Binnen de circulaire en biobased economy ligt de focus namelijk grotendeels op technische innovatie. Deze technische ontwikkelingen gaan snel. Veelal sneller dan de reguliere markt ze kan adopteren. De overheid heeft echter de sleutel tot succes in handen. Zij kan optreden als launching customer, mits ze ook daadwerkelijk bestaande patronen durft te doorbreken. MAGNEET helpt daarbij vanuit een onafhankelijke positie.

Vanuit MAGNEET bieden we een programma op maat. Geen enkel persoon of organisatie is immers hetzelfde. Het gaat erom om het proces van verandering op te starten, door te zetten, te voltooien en te borgen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Alles wat we doen, ontwikkelen, bedenken, initiëren en/of uitrollen betrachten we het grootste respect voor mens, dier en milieu. 

Milieukeurmerken

Twitter @VvanRijsewijk

Onze partners