PerTazza

Adres

De Corridor 7
3621 ZA Breukelen

Telefoon 0887378299

Website http://www.pertazza.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

PerTazza is een totaalconcept voor Italiaanse koffie op kantoor. Binnen ons ontzorgingsconcept betaalt u een vaste prijs per kop inclusief Buscaglione koffiebonen, volautomaat en onderhoud.

PerTazza Made Blue Waterbar: De PerTazza Made Blue Waterbar is nieuw in het assortiment van PerTazza en is speciaal in het leven geroepen om bedrijven te helpen bij het halen van hun duurzaamheidsfdoelstellingen. De speciale designkraan biedt heet, gekoeld én bruisend gefiltreerd en gezuiverd water. Made Blue zorgt namens Pertazza voor het meetbaar beschikbaar maken van schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Elk glas water zorgt voor 100 glazen schoon drinkwater in een ontwikkelingsland. Er drinken dus 100 mensen mee. Dat niet alleen, door een PerTazza Made Blue Waterbar te installeren komt er ook minder plastic en CO2 in het milieu terecht dan met een traditionele waterkoeler.

www.pertazza.nl/waterbar 

Branche
Eten en drinken
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

We hebben maar een aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Koffie- en theeplanten komen in gevaar door klimaatverandering en in de landen waar wij onze bonen en thee van betrekken heerst er vaak armoede en waterschaarste. PerTazza zet zich daarom met Made Blue in voor waterprojecten in Afrika en levert sinds kort met Buscaglione een duurzaam geproduceerde koffiemelange aan: Buscaglione Verde. Onze papercups worden CO2 neutraal geproduceerd en kunnen tevens worden verwerkt in een paper for paper concept waarbij uw koffiebekers worden ingezameld en verwerkt worden tot kantoorartikelen.

Zie ook www.pertazza.nl/duurzaamheid 

Twitter @PerTazza

Onze partners