Pietro e Calore

Adres

Everingseweg 2
4436 AA Oudelande

Telefoon 0113-548982

Website http://www.pietrocalore.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Pietro e Calore is dé specialist in hout en pellet gestookte cv-kachels, cv-haarden, fornuizen en ketels. Een hout cv-installatie is het duurzame alternatief voor een gasketel of waterpomp!

De combinatie van hout cv-installaties met energie opslag en zonneboilers ten behoeve van warm tapwater en cv-ondersteuning maakt Pietro e Calore tot een van de weinige bedrijven die complete installaties levert en heeft jarenlange ervaring in deze specifieke duurzame energiesystemen. Pietro e Calore staat voor kennis, kwaliteit en service!

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een van onze producten en er meer over wilt weten. Wij helpen u graag verder bij het vinden van het juiste product, het product dat volledig aansluit bij uw wensen. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, we rekenen graag uit wat onze installaties voor u kunnen opleveren! Dit geldt ook voor maatwerk! 

Het kan voorkomen dat het product wat u zoekt niet te vinden is op onze website. Neem dan zeker contact met ons op, want op dit moment staat ons volledige assortiment nog niet geheel op onze website. 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2005

Milieubeleid

Biomassa is de komende jaren de grootste duurzame energiebron van de wereld. Bovendien is het een CO2-neutrale energiebron, zodat u het milieu spaart!

Onze producten zijn duurzaam en groen. Mogelijke brandstoffen zijn hout, houtsnippers of pellets. Met onze producten draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar kunt u ook nog eens enorm besparen op uw energiekosten!

Twitter @Pietro_e_Calore

Onze partners