Plantenbox

Adres

Hooghe Beer 20
2295 MX Kwintsheul

Telefoon 0630727673

Website https://plantenbox.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Het meest originele cadeau

Laat een blijvende indruk achter en geef een Plantenbox, een duurzaam cadeau voor je medewerkers en relaties. Sfeermakers in een prachtige box die in een handomdraai in de tuin, in de woonkamer of op kantoor staan. Daar word je vrolijk van!

Thema’s
De Plantenbox heeft een ruime keuze aan thematische cadeauverpakkingen voor iedere gelegenheid. Voor specifieke wensen kan een custommade thema worden ontwikkeld, met een persoonlijke boodschap of bedrijfslogo.

Planten
Het beschikbare assortiment is met zorg samengesteld. Het bestaat uit een selectie van de meest geliefde groene kamerplanten, die (veelal) in onze eigen kwekerij worden geproduceerd op een verantwoorde en duurzame manier.

Alle planten worden geleverd met algemene verzorgingstips. In onze webshop is uitgebreide productbeschrijving en verzorgingsinformatie terug te vinden.

Persoonlijke noot
Optioneel kan de Plantenbox worden voorzien van een persoonlijke noot. Een kleine boodschap met een groot gebaar. En jawel, handgeschreven

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2019

Milieubeleid

Duurzaamheid

Alle planten in de Plantenbox kennen een verrassend duurzame geboorteplaats. Zo creëert kwekerij Plantanious met 735 zonnepanelen haar eigen stroomvoorzieningen en worden de kassen niet meer verwarmd d.m.v. gas maar door aardwarmte. Hoe dan, horen wij je denken? Wij pompen op 2,5 kilometer diepte 85 graden warm water omhoog uit de grond en verwarmen hiermee onze kas. Als dit water is afgekoeld tot 25 graden dan stoppen we alles weer netjes terug zodat het proces circulair is en het water weer wordt opgewarmd door de aarde. Bij kwekerij Plantanious worden alle planten zo biologisch als mogelijk geteeld, wordt er gebruik gemaakt van gerecycled plastic en worden andere chemische materialen vermeden. Zo is Plantanious goed voor mens en dier en kan ook de volgende generatie genieten van verantwoord geteelde planten voor in je tuin, terras of balkon.

Adopteer Regenwoud

De Plantenbox werkt samen met stichting Work with Nature. Onze tropische regenwouden verdwijnen in rap tempo en met de bomen gaat een enorme biodiversiteit verloren. Als het aan ons ligt loopt de jaguar straks weer rond in het door ‘Adopteer Regenwoud’ beschermde regenwoud in Costa Rica! De plek waar veel van onze bijzondere planten hun oorsprong kennen. Om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de stichting – in de komende tien jaar 2.000 hectare regenwoud beschermen – doneren wij bij elke verkochte Plantenbox een bedrag waarmee de grootte van het oppervlak van de doos in het tropisch regenwoud kan worden beschermd. Hoe meer Plantenboxen, hoe sneller we de jaguar kunnen verwelkomen in een veilig leefgebied. Om dit doel te kunnen realiseren steekt de stichting geld in bescherming, herbebossing, educatie en onderzoek. Meer hierover lees je op de website.

Milieukeurmerken

Onze partners