Plastica Plaat BV

Adres

Industrieweg 92
5145 PW Waalwijk

Telefoon 041-6672400

Website http://www.plastica.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Al sinds 1978 levert Plastica plaatmateriaal voor in- en exterieur. Altijd van de beste kwaliteit en in talloze uitvoeringen en dessins. Dit gecombineerd met het hoge serviceniveau maakt Plastica tot uw ideale totaalleverancier.

Duurzame kwaliteit

Wij zijn kritisch op de kwaliteit van onze materialen. Dit is tenslotte de basis van de kwaliteit van uw eindproduct. Maar daar stopt het niet. Alleen de juiste montage zorgt ervoor dat alle materialen daadwerkelijk de prestaties leveren die wij hebben beloofd. Daarom hechten wij veel waarde aan kennisoverdracht.

Oplossingsgericht

Plastica denkt graag mee over hoe we uw droom kunnen verwezenlijken. U wilt een gevel die lang mooi blijft, zonder er al te veel onderhoud aan te moeten plegen? Uw interieur moet aan de hoogste veiligheids- en hygiëne eisen voldoen?  Plastica heeft 40 jaar ervaring met plaatmateriaal en denkt graag met u mee over de juiste oplossing.

Innovatief

We zijn altijd opzoek naar nieuwe decoren en dessins, toepassingsmogelijkheden en producteigenschappen en zoeken markten die hier hun voordeel mee kunnen doen. Vraag ons rustig naar de mogelijkheden voor uw gebouw.

Klantgericht

Wij leren u graag goed kennen om u van het beste advies te kunnen voorzien en projecten samen met u tot een succesvol einde te brengen. We maken de materiaalkeuze voor u graag zo gemakkelijk mogelijk. Dit doen wij niet alleen online. Vraag gerust onze technisch commercieel adviseurs eens om hun ervaring en advies!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1978

Milieubeleid

Vanaf de start in 1978 onderneemt Plastica al maatschappelijk verantwoord. Bedrijfsvoering op sociaal gebied [People], op ecologisch gebied [Planet] en economisch gebied [Profit] stond altijd al hoog in het vaandel. Deze drie pijlers vormen dan ook de basis van elke beslissing die we als onderneming nemen. Deze jarenlange standaard van Plastica is in 2012 gehonoreerd met een certificaat MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) met niveau prestatieladder 3. We zijn er trots op deze bevestiging te hebben gekregen.

MVO Prestatieladder

De MVO Prestatieladder Managementsysteem voorziet in de behoefte om maatschappelijke betrokkenheid en duurzame ontwikkeling concreet, objectief en aantoonbaar te maken. Deze certificatienorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is samengesteld op basis van principes zoals verwoord in ISO 26000. De MVO Prestatieladder werkt volgens het internationaal geaccepteerde management concept People, Planet en Profit (Prosperity).

MVO beleid

De MVO prestatieladder kent een aantal kernthema's: Goed bestuur, Arbeidsomstandigheden, Mensenrechten, Eerlijk en integer handelen, Consumenten belangen, Milieu, Maatschappelijke betrokkenheid. Deze kernthema’s lopen als rode draad door het beleid van Plastica, dat is samengevat in een beleidsverklaring MVO. 

Onze partners