Platform Duurzaam Communiceren

Adres

Julianastraat 57
1165 GT Halfweg

Telefoon 0627617782

Website http://www.duurzaamcommuniceren.org

Locatie

Bedrijfsprofiel

Doen wat u hebt beloofd. Beloven wat u kunt waarmaken. Met een open en eerlijke mentaliteit communiceren met uw klanten en medewerkers. Makkelijker gezegd dan gedaan, want de meeste traditionele organisaties hebben er enorm veel moeite mee. Toch is het de basis van duurzame winstgevendheid: klanten en medewerkers behouden is gemiddeld vier keer goedkoper dan steeds maar nieuwe werven. 

Kiest u voor tevreden klanten die uw beste ambassadeurs zijn? Dan duurt eerlijk tegenwoordig écht het langst.

Met workshops/trainingen en communicatieondersteuning helpen wij u graag verder met uw duurzame communicatie.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Bij echt duurzaam communiceren zijn een beter milieu en betere arbeidsomstandigheden een prettig neveneffect van de aandacht voor mens en maatschappij, in de vorm van duurzame relaties met klanten en medewerkers en een duurzame plaats van de organisatie in de samenleving. Echte duurzame communicatie leidt bovendien tot duurzame winstgevendheid, want alleen dan is een betere toekomst ook een haalbare toekomst.

Eerlijk en geloofwaardig

Bij echte duurzame communicatie staat eerlijk dan ook niet alleen voor een eerlijke prijs voor de producten van leveranciers of eerlijke arbeidsomstandigheden voor arbeiders in verre landen. Als wij ‘eerlijk’ en ‘geloofwaardig’ zeggen, doelen we in eerste instantie op de communicatie en handelwijze van een organisatie ten aanzien van zijn eigen klanten en medewerkers. Ook dat is heel MVO.

Twitter @platformducom

Onze partners