Poblano duurzaam internet marketingbureau

Adres

Lijnbaanstraat 22a
9711 RV Groningen

Telefoon 0620051119

Website https://poblano.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Gezicht achter Poblano
Poblano is een duurzaam internet marketingbureau uit Groningen, opgericht in 2018. We zijn ontstaan vanuit de passie voor duurzaamheid en kennis over online marketing. We bieden gespecialiseerde hulp op het gebied van internet marketing en het uitdragen van duurzame ideeën.

Onze klanten
Poblano werkt uitsluitend samen met duurzame bedrijven of bedrijven met duurzame ambities. Deze keuze maken wij bewust, vanuit de overtuiging dat duurzame bedrijven een eerste stap zijn richting een circulaire maatschappij.

Duurzaamheid
Poblano staat achter de definitie van World Commission on Environment and Development over duurzaamheid: “Duurzaamheid is een samenleving die voorziet in de behoeften van de huidige generatie zonder de mogelijkheden van de toekomstige generaties, om in hun behoeften te voorzien, in gevaar te brengen”.

Waarden van Poblano
Vrijheid, gelijkheid, respect en rechtvaardigheid.
Daarnaast is transparantie een belangrijke waarde voor ons. We geven eerlijke en heldere informatie over ons bedrijf. Ook vragen we van onze klanten een eerlijke en transparante communicatie over hun bedrijfsvoering.

Missie
Wij willen de aarde even goed of beter overdragen aan toekomstige generaties. Poblano wil een bijdrage leveren aan de oplossing van bijvoorbeeld klimaatverandering, mensenrechtenschending, CO2-uitstoot, ontbossing etc. De samenwerking met duurzame bedrijven kan hieraan bijdragen.

Duurzaamheid is ook een eis aan onszelf. Wanneer er bedrijfsbeslissingen worden genomen, stellen wij onszelf de vraag: draagt deze keuze bij aan een duurzame wereld?
Daarnaast streven we naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Dit doen wij door onder andere ons energiegebruik en CO2-uitstoot zo veel mogelijk te reduceren. Zoals het reizen met openbaar vervoer, digitaal werken etc.

Visie
Poblano streeft ernaar dat duurzaamheid de standaard wordt. Wij zien duurzaamheid als de toekomst. Een toekomst waar we graag aan meewerken en volgens ons vele mooie dingen kunnen brengen.

We willen de online zichtbaarheid en daardoor het marktaandeel van duurzame bedrijven vergroten. Naast het uitvoeren van de bekende online marketing werkzaamheden gaan we nog een stapje verder. We streven ernaar om bedrijven volop te profileren als een duurzaam bedrijf. Dit doen we door onder andere de doelgroep te informeren over jouw duurzame werkwijze of producten.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners