Port Solutions Rotterdam

Adres

Huibert van der Hoekplein 1
3271 DC Mijnsheerenland

Telefoon 0616147598

Website http://www.portsolutionsrotterdam.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Port Solutions Rotterdam is de drijvende kracht achter een groeiend netwerk van professionals in de maritieme en logistieke sector. Een groeiende community ondernemers en instanties die streven naar innovatieve en duurzame oplossingen voor havenontwikkeling en logistiek. Port Solutions Rotterdam staat voor een krachtig netwerk waarin verschillende stakeholders bereiken wat nodig is voor vooruitgang van de logistieke en maritieme sector. Co-creatie, duurzaamheid, innovatie, schaalbaarheid, commercie en winstgevendheid, dát is in de kern de toegevoegde waarde van Port Solutions Rotterdam voor uw organisatie.

Port Solutions Rotterdam heeft een uitgebreid trackrecord op het gebied van uiteenlopende nationale en internationale projecten. PSR heeft een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en projecten van een breed scala aan commerciële organisaties, onderwijsinstellingen en overheden, die allen overtuigd zijn van de werkwijze van PSR, groei door co-creatie en innovatie.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

In alle projecten die PSR uitvoert staat duurzaamheid voorop. Juist in een sector die snel wordt aangewezen als vervuilend is het essentieel om duurzaamheid leidend te laten zijn, voor het voortbestaan van de sector.

Twitter @portsolutionsrd

Onze partners