P&P Projects

Adres

Wasaweg 16 C
9723 JD Groningen

Telefoon 050-3138288

Website http://p-p.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

P&P Projects is specialist in relatiegeschenken en promotioneel textiel. Vanuit Groningen levert P&P relatiegeschenken die u dagelijks in uw omgeving tegenkomt. Promotionele producten waar uw bedrijfslogo of -slogan perfect op passen! Ons grote – steeds vaker duurzaam geproduceerd – assortiment sluit aan bij de meest uiteenlopende klanten: van groot tot klein, van regionaal tot internationaal en van profit tot non-profit.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1994

Milieubeleid

P&P is er van overtuigd dat onze branche langzaam maar zeker aan het veranderen is. De tijd dat er allemaal nutteloze dingen worden weggegeven die ongevraagd in de prullenbak belanden is voorbij. Geschenken moeten nuttig, functioneel, kwalitatief en duurzaam zijn. Ze moeten goed aansluiten bij de missie en visie van het bedrijf dat ze weggeeft.
 
Steeds vaker wordt duurzaamheid verankerd in dergelijke missies. P&P loopt voorop in onze branche en wij blijven dit met onze huidige strategie en visie ook nastreven. Natuurlijk proberen wij zoveel mogelijk duurzame producten te verkopen maar ook als organisatie laten wij zien dat we waarde hechten aan duurzaamheid en dat we hier actief mee bezig zijn. 
 
Ons motto is: Pratice what you preach.
 
Onze visie isWij geloven dat functionele en kwalitatieve producten die gemaakt zijn van duurzame materialen of door duurzame productietechnieken de toekomst van onze branche zijn.
 
Bovendien denken we dat het veel leuker is om een duurzaam product met een goed verhaal weg te geven. Duurzaamheid vertaalt zich niet alleen in de producten die wij verkopen maar ook als organisatie proberen wij steeds duurzamer te werken.
 
Onze missie is: P&P streeft er naar om middels een goed advies functionele en creatieve promotionele producten te leveren aan haar klanten. Producten van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De klant staat bij ons centraal en wij streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten. Wij geloven in expertise, service en betrouwbaarheid. P&P probeert steeds duurzamer te werken als organisatie en streeft er naar om een steeds groter deel van haar omzet
te behalen uit de verkoop duurzame producten.
 
1. Lidmaatschap Fair Wear
Sinds vijf jaar is P&P lid van Fair Wear. Ongeveer 90% van het textiel dat wij verkopen wordt geproduceerd door producenten die aangesloten zijn bij de Fair Wear Foundation. Hiermee promoten
wij eerlijke productie omstandigheden in de kledingindustrie. Voor meer info zie www.fairwear.org.
 
2. Klimaatneutrale kledinglijn
Onze EarthPositive kledinglijn is geheel klimaatneutraal. Deze kleding is van 100% biologisch katoen en geproduceerd met gebruik van uitsluitend duurzame zonne- en windenergie. Door wetenschappelijk onderzoek is vastgesteld dat de CO2 voetafdruk van deze kleding is verlaagd met 89%!
 
3. Vervoersmiddelen
Wij hebben een bedrijfsbus die op groen gas rijdt en daarnaast een hybride auto waarmee we zoveel mogelijk elektrisch rijden.
 
4. Groene energie
P&P maakt al jarenlang gebruik van groene energie van Greenchoice.
 
5. Duurzom
Sinds 2012 zijn wij aangesloten bij Duurzom. De Duurzame Ontwikkelings Maatschappij begeleidt ondernemers die hun bedrijf willen verduurzamen. Samen met Duurzom hebben wij een duurzame agenda samengesteld. Duurzom helpt de ondernemers om de doelen uit de agenda te bereiken. Zie www.duurzom.nl.
 
6. Greenpremium en ons duurzame assortiment
Wij hebben inmiddels een zeer uitgebreid duurzaam assortiment dat wij voor een groot deel op www.greenpremium.nl hebben staan. Ons doel is zoveel mogelijk duurzame alternatieven te bieden voor niet-duurzame producten.
 
7. Koffie, thee, water en give aways
Wij schenken Good Origin koffie en Fair Trade thee. En uiteraard zijn onze eigen give-aways ook duurzaam.
 
8. FSC papier
Wij gebruiken zoveel mogelijk FSC papier voor onze eigen brochures, visitekaartjes etc.
 
9. Donatie goede doel
P&P is een aantal jaren bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib geweest. Met ingang van 2013 hebben we besloten jaarlijks een ander goed doel te kiezen.
 
10. Erkend leerbedrijf
Wij zijn een erkend leerbedrijf voor stagiaires.
 
11. Onze klanten
Wij zijn bijzonder trots op het feit dat wij mogen werken voor bedrijven en instellingen als Greenpeace, Amnesty International, Oxfam Novib, Wakker Dier, WNF, Natuurmonumenten, Ziggo, Cordaid, Milieudefensie, Milieudienst Groningen, FC Groningen, GasTerra etc.

Twitter @penpprojects

Onze partners