Praxis hoofdkantoor

Adres

Herikerbergweg 336
1101 CT Amsterdam

Telefoon 085-0028020

Website https://www.praxis.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Praxis maakt onderdeel uit van Maxeda DIY Group.

Maxeda DIY Group is de grootste Doe-Het-Zelf-retailer in de Benelux met Praxis, Plan-It by Praxis en Formido in Nederland en Brico en Plan-It in België en Luxemburg. Deze ketens worden vertegenwoordigd door in totaal 363 winkels, zowel in eigendom als in franchise. Bij Maxeda DIY Group werken meer dan 6.000 medewerkers.

Maxeda DIY Group is een retailer met toonaangevende doe-het-zelf merken, waarvan het sommige merken zelfs in eigen bezit heeft. Deze eigen merken bieden uitstekende waarde voor geld, waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt door onafhankelijke testen en ons eigen kwaliteitsteam.

Praxis is een van de grootschalige ketens van Maxeda DIY Group en biedt miljoenen klanten een keuze uit meer dan 59.000 artikelen. Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland, heeft ruim 3.600 medewerkers en in totaal 145 winkels, inclusief 10 mega stores. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variërend van 2000 tot 15.500 m2. Praxis heeft ook tuincentra in 10 van de mega stores.

Werknemers

meer dan 250

Oprichtingsjaar

1978

Milieubeleid

Praxis streeft ernaar om zijn bedrijfsstrategie zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Dat geldt voor onze producten, hoe om te gaan met energie en afval, de relaties met klanten, leveranciers en medewerkers, en het verduurzamen van de huizen van klanten. Bekijk hier de verschillende initiatieven op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) waar Praxis aan deelneemt.

Twitter Praxis

Onze partners