Pro Motion Film

Adres

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

Telefoon 020 233 3351

Website https://www.promotionfilm.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Videoproductie bedrijf uit Amsterdam met veel ervaring in videomarketing. Bij ons kun je terecht voor het laten maken van bedrijfsvideo’s tot hele doelgerichte videocampagnes voor sociale media. Wij zijn specialist in efficiënte en high-end videoproductie en videomarketing.

Meest populaire diensten:

- Promotiefilms (https://www.promotionfilm.nl/diensten/promotiefilm-laten-maken)
- Productvideo’s (https://www.promotionfilm.nl/diensten/productvideo-laten-maken)
- Bedrijfsfilms (https://www.promotionfilm.nl/diensten/bedrijfsfilm-laten-maken)

Kortom: A-kwaliteit storytelling videocontent, in het DNA van je organisatie. Waarmee je jouw online zichtbaarheid, klantwaardering en omzet een boost gaat geven. Video voor landingspagina’s, sociale media, video-advertising en (sales) presentaties. Neem contact op voor meer informatie.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

In hoeverre is film en videoproductie milieuvriendelijk? 

Als je denkt aan het voorrijden van vrachtwagens en bussen vol filmapparatuur, en filmploegen van 50 man die allemaal op de set moeten verschijnen vanaf hun thuisadres, dan is film en videoproductie soms niet milieuvriendelijk.

Bij Pro Motion Film pakken we dat anders aan.

Niels de Groot, eigenaar van Pro Motion Film en geen fan van de auto en snelweg, maakte er met zijn collega's in de eerste 8 jaar van zijn bedrijf een sport van om als cameraman met de trein naar ongeveer al zijn filmafspraken toe te reizen. Met een rolkoffer, rugtas en een groot statief in de trein, ging hij als pakezel naar zijn afspraken toe. Twee of drie keer overstappen, de bus in en een slotwandeling van een paar kilometer naar de eindbestemming, soms in de middle of nowhere: geen probleem.

Inmiddels is de cameraset zodanig uitgebreid met lichtstatieven, dat er na 8 jaar toch enige vrede is gesloten met de autoweg. Maar toch probeert Pro Motion Film nog vaak het OV te pakken.

Overig milieubeleid Pro Motion Film:

  • Pro Motion Film kan in een klein team van 1-2 mensen de meeste producties maken.
  • Daarnaast proberen we draaidagen zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat we op een dag meerdere video's kunnen opnemen. Ook dat scheelt weer de nodige kilometers en uitstoot, omdat we minder opnamedagen hoeven in te plannen.
  • Digitale samenwerkingen: we werken samen met animators en sound designers die al jaren vanuit hun eigen thuiskantoor alle werkzaamheden voor ons verrichten. Ook hier beperken we de impact van woon-werk verkeer op het milieu.

Twitter promotionfilm

Onze partners