Quicargo

Adres

Johan Huizingalaan 763A
1066 VH AMSTERDAM

Telefoon +31 20 26 20216

Website https://quicargo.com/nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Quicargo is sinds 2016 begonnen met het innoveren van de transport & logistiek industrie door middel van innovatie en technologie. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam werken dagelijks rond de 25 man aan de toekomst van de sector: een digitale oplossing voor wegtransport.

Door middel van investeringen en flinke groei is het bedrijf momenteel te vinden tussen de top scale-ups in Nederland.

Quicargo is een digitaal transportnetwerk met een alles in één oplossing voor wegtransport met de juiste balans aan verladers en vervoerders uit uiteenlopende industrieën.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2016

Milieubeleid

Meer dan 50% van de vrachtwagens rijden leeg of halfleeg rond op de Europese wegen. Quicargo zorgt voor minder uitstoot door verladers te koppelen aan deze lege vrachtruimte, ofwel empty capacity - hoe ze dit in het Engels zo mooi verwoorden.

Steeds meer bedrijven sluiten zich dan ook aan bij het digitale vracht netwerk van Quicargo om meer aandacht te besteden aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Milieubeleid is dus één van de grote peilers voor Quicargo. Ook bij steeds meer verladers en vervoerders begint dit een belangrijk onderwerp te worden, wat het enthousiasme over en de groei van Quicargo verklaart.

Diensten:

 

Overige diensten:

Twitter @quicargo

Onze partners