Reclameland

Adres

Madepolderweg 7A
9608 PX Westerbroek

Telefoon 050 8700 130

Website https://www.reclameland.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Reclameland is druk met drukwerk. Vanuit de eigen drukkerij in het Groningse Westerbroek wordt dagelijks gewerkt aan de productie van duizenden orders voor particulier en zakelijk drukwerk. Inmiddels bedienen we meer dan 500.000 klanten in Nederland en België. Doordat wij onze productie in eigen beheer hebben kunnen we vanuit de drukkerij de hoogste kwaliteit drukwerk garanderen en realiseren we snelle levertijden. Bent u ook op zoek naar drukwerk voor een scherpe prijs van hoge kwaliteit? Laat dit realiseren door drukkerij Reclameland!

Branche
Grafimedia
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Verantwoordelijkheid voor het milieu hebben we allemaal, daarom werken we bij Reclameland uitsluitend met FSC gecertificeerd papier. Dit staat voor Forest Stewardship Council, een mondiale non-profit organisatie die streeft naar verantwoord bosbeheer wereldwijd. Jaarlijks wordt onze drukwijze gecontroleerd door een certificerende instelling om dit certificaat te behouden. Met dit keurmerk bieden wij onze klanten keuze uit gerecycled papier, duurzaam verkregen papier met volledig FSC en PEFC gecertificeerd keurmerk. Daarbij werken wij in de drukkerij met inkten die geen of minder oplosmiddelen bevatten, om onze voetafdruk zo laag mogelijk te houden. 

Naast het verduurzamen van deze processen is Reclameland de afgelopen jaren hard bezig geweest om de productiehal verder te verduurzamen. Wij dagen onszelf iedere dag uit om slimmer te werken en een positieve duurzame bijdrage te leveren. Zo is onze drukkerij voorzien van bijna 6000 zonnepanelen waarmee we zoveel mogelijk ons stroomverbruik opwekken, zorgen we voor gescheiden afvalstromen en bewaken we bij de inkoop afspraken met duurzame leveranciers. 

Milieukeurmerken

Twitter reclameland

Onze partners