Refugio Marnes

Adres

Professor Adolf Mayerlaan 37
3571 TJ Utrecht

Telefoon 003463706006

Website http://www.refugiomarnes.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Agriturismo & Casa Rural ´Refugio Marnes´ een oase van rust aan de Costa Blanca in Spanje

Op de 20 hectare grote Finca van Refugio Marnes´ bevinden zich drie oude gebouwen: de oude boerderij La Finca waar 3 heerlijke B&B kamers gehuisvest zijn. de B&B vleugel Los Establos met 3 B&B kamers die gelegen zijn in de voormalige stallen van de Finca en verderop op het erf liggen natuurhuisje La Ruina de Luxe Glamping tent La Jaima.

Ligging agriturismo Spanje Refugio Marnes

Refugio Marnes ligt in de provincie Alicante aan de Costa Blanca, 8 kilometer (15 autominuten) vanaf de hoofdweg van Benissa naar Calpe (de N332) en ongeveer 55 autominuten vanaf Alicante, de op twee na grootste stad van Spanje Valencia ligt in tegenover gestelde richting op iets meer dan 1 uur rijden. De dichtst bij gelegen stranden liggen op 30 autominuten afstand. De ‘Sierra de Bernia’ is een kleine bergketen die zich landinwaarts uitstrekt tot 20 km in het binnenland van de Costa Blanca. Deze omgeving is niet aangetast door massatoerisme en de omgeving van agriturismo Spanje Refugio Marnes is op dit moment al grotendeels beschermd gebied.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2003

Milieubeleid

Refugio Marnes, een agriturismo in Spanje met aandacht voor duurzaamheid en de natuur

Bij de exploitatie van deze prachtige plek (landelijk toerisme) staat milieuvriendelijkheid voorop. De elektriciteit wordt volledig via een grote zonnestroom installatie opgewekt. Zonder dat onze gasten het merken doen we veel aan zuivering & hergebruik van water en voorkomen zoveel mogelijk het gebruik van plastic. Met deze inspanningen hebben we in 2015 het duits eco keurmerk voor toerisme ´der blauwe Schwalbe´ verkregen. Tijdens je verblijf bij agriturismo Spanje Refugio Marnes kun je vrij gebruik maken van het heerlijke zwembad van Refugio Marnes. Dit smaragd groen betegelde zwembad is zo aangelegd dat het zoveel mogelijk opgaat in haar mediterrane omgeving. Ons streven om in 2018 voor meer dan 90% Co2 neutraal te funcioneren met onder anderen een state of the art zonnestroomsysteem.

Twitter @Refugiomarnes

Onze partners