Renewd

Adres

Burgemeester Vederlaan 11-E
3544 AD Utrecht

Telefoon +31 (0) 30 - 2270121

Website https://www.renewd.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Renewd for Business

De wereldwijde klimaatdoelstellingen zijn duidelijk en duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord inkopen gaan een steeds belangrijkere rol spelen op de zakelijke markt. Ondernemingen, zorgorganisaties, scholen en universiteiten en overheden worden gedwongen om te verduurzamen. Kiezen voor Renewd is een eenvoudige manier en eerste stap om bij te dragen aan een duurzamere en circulaire economie. De keuze is aan u.

Renewd for Business komt graag in contact met bedrijven die advies zoeken op het gebied van maatschappelijk verantwoord inkopen en circulair inkopen. En uiteraard in het
het realiseren van milieu besparingen en kostenreductie tegelijkertijd. Renewd for Business biedt een compleet pakket aan aanvullende diensten en maatwerkoplossingen die uw IT-team ondersteunen en ook de tevredenheid van uw medewerkers verhogen.

Renewd staat gelijk aan duurzaamheid:
· We geven smartphones, tablets, laptops en wearables een tweede leven (duurzaam en circulair)
· Met onze hoge kwaliteit product gaan de devices extra lang mee (2 jaar garantie)
· Het volgen van de richtlijnen van de fabrikant (uniek!), zorgt voor een
extra duurzaam karakter. (werken alleen samen met geautoriseerde serviceproviders van de merkenfabrikant)
· Duurzaamheid zit in ons DNA. Niet alleen in de producten, maar in de
        complete bedrijfsvoering, services en processen.

Maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk inkopen gaat natuurlijk een stap verder dan een eenvoudige aankoop. Een paar voorbeelden om dit te verduidelijken.

Is uw huidige mobiliteitsvloot aan vervanging toe? Of is het misschien een betere en duurzamere optie om de levensduur van uw huidige assets te verlengen door een technische review, batterijvervangingsprogramma en reparatie?

Wat wordt er gedaan om door werknemers veroorzaakte schades en reparaties te voorkomen? Het voorkomen hiervan door een fair use policy in te voeren draagt enorm bij aan de bewustwording van werknemers en zal de levensduur van producten verlengen.

Wat wordt er gedaan om onnodige verplaatsingen van producten te beperken?

Diensten:

- Leveren van Renewd smartphones, tablets en laptops (www.renewd.com)
- Leveren van bijpassende accessoires
- Assemblage accessoires en overige
- Enrollment; Apple Business Manager en Samsung Knox
- Op maat gemaakt webportaal voor werknemers
- New hire
- Leaver
- Rapportages
- Renewd as a Service (RaaS)
- Verzekering en uitgebreide garanties
- Financiële en operationele leasingopties
- Logistiek inclusief laatste kilometers


Wilt u meer weten over het verminderen van uw milieu-impact en tegelijkertijd financiële besparingen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op.

LinkedIn pagina

Website

Video kwaliteitscontrole

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Wij staan voor duurzaamheid

Door gebruikte producten een tweede leven te geven, voorkomen we dat nieuwe apparaten op de markt worden gebracht. Op deze manier verlengen we de levensduur van de apparaten en voorkomen we dat ze veel te vroeg als e-waste eindigen.

Hoogwaardige elektronica met een tweede leven betekent dat veel waardevolle hulpbronnen worden bespaard, omdat ze niet hoeven te worden gebruikt voor nieuwe producten. Daarnaast komen zonder deze nieuwe producten vele tonnen aan CO2-emissies niet direct in de atmosfeer terecht Het is een gemakkelijke keuze, toch? Wist je dat je gemiddeld 55,5 KG CO2 en 100 liter water bespaart als je slechts één Renewd iPhone koopt?

We hechten waarde, aan onze producten en onze planeet. Daarom hebben we besloten om samen te werken met WeForest, zodat iedere Renewd iPhone die wordt verkocht direct bijdraagt aan herbebossingsprojecten in Ethiopië. Kijk verder op de website van WeForest en zie hoe jouw keuze voor een Renewd iPhone bijdraagt aan het herstel en de bescherming van dorre gebieden en hoe het de plattelandsgemeenschappen uit de extreme armoede helpt te halen.

Green Consumption Pledge

Onze droom om e-waste te verminderen, de ecologische voetafdruk te verkleinen en het gebruik van edele metalen en waardevol drinkwater in Europa te verminderen, was echter nog nooit zo tastbaar als vandaag. Door gebruikte elektronica een tweede leven te geven Renewd voor staat. Dag in dag uit.

Als Renewd zijn we trots om deel uit te maken van de Green Consumption Pledge en om ons samen met deze grote bedrijven in te zetten voor onze belofte. Samen willen we bijdragen aan een duurzamere toekomst, en onze dagelijkse processen en onze producten zijn daar een perfect voorbeeld van.

Dit is geen droom maar een dagelijkse realiteit. Vandaag gaan we nog verder. We beloven dat we vanaf 2021 de CO2-voetafdruk van onze gebruikte producten zullen berekenen in vergelijking met het gebruik van nieuwe producten en deze in 2023 met 20% zullen verminderen.

Ook verbinden we ons ertoe om ons assortiment nog verder uit te breiden met andere gebruikte producten, om de Europese consument meer keuzemogelijkheden te geven bij het kiezen van een duurzaam alternatief voor nieuw.

Samen met onze partners zal Renewd zwaar investeren in het informeren van Europese consumenten dat ze een milieuvriendelijke en duurzame optie hebben voor nieuw door gebruik te maken van premium gebruikte apparaten met volledige garantie.

We beloven dat de informatie die aan Europese consumenten wordt verstrekt met betrekking tot de CO2-voetafdruk, het gebruik van edele metalen en water van onze producten permanent beschikbaar zal zijn op onze webpagina's, minstens elk kwartaal regelmatig zal worden bijgewerkt en zal worden ontworpen om gemakkelijk toegankelijk, nauwkeurig en doorzichtig.

Onze partners