Restauratiebedrijf Van Zaltbommel

Adres

Cruijckelcreke 4a
4491 PS Wissenkerke

Telefoon 0616892972

Website https://www.hout-olie.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Restauratiebedrijf Van Zaltbommel produceert onder andere hoogwaardige, natuurlijke oliën voor houtbescherming die onder de naam deCokerije op de markt worden gebracht.

De oliën van deCokerije worden met name gebruikt voor het conserveren van hout, plaatmateriaal, steen, beton en zelfs metalen. De oliën worden op ambachtelijke wijze gemaakt uit herwinbare grondstoffen die biologisch afbreekbaar zijn. Bovendien bevatten de meeste olie soorten in het geheel geen oplosmiddelen. Hierdoor wordt niet alleen het milieu ontzien maar kan ook sterk bespaard worden op onderhoudskosten doordat minder vaak onderhoud gepleegd hoeft te worden en doordat het onderhoud per keer ook aanmerkelijk minder werk is dan bij oplosmiddelrijke producten.

De hoofdingrediënten voor deze houtolie-producten bestaan onder andere uit Lijnolie en Tungolie die, afhankelijk van het gewenste product, worden aangevuld met natuurlijke harsen of wassen.

Wie uitgebreid geïnformeerd wil worden over deze producten kijkt op www.hout-olie.nl of meld zich aan voor deelname aan een van de gratis "oliedagen" waarvan de details eveneens op www.hout-olie.nl zijn te vinden.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

De oliën van de Cokerije worden gemaakt uit natuurlijke, herwinbare grondstoffen die ook volledig afbreekbaar zijn. Bij de productie worden geen afvalstoffen geproduceerd en voor de verpakkingen wordt zoveel als mogelijk gekozen voor recyclebare blikken.

Onze partners