Ricoh Document Center Noord-Holland

Adres

Dr. C.J.K van Aalstweg 8F-101
1625 NV Hoorn

Telefoon 0229 - 82 02 22

Website http://www.ricohdocumentcenter.nl/noord-holland

Locatie

Bedrijfsprofiel

Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam.

Zodat ze dankzij focus beter presteren en het verschil maken. Nu en in de toekomst.
Ook en vooral in een wereld waarin de hoeveelheid data explosief groeit.

Werknemers

meer dan 250

Oprichtingsjaar

1936

Milieubeleid

De wereld verandert. Een flexibele, toekomstbestendige werkomgeving is daarin onmisbaar.
Ricoh creëert deze toekomstbestendige werkomgeving, waarin iedereen altijd en overal makkelijk mobiel en duurzaam (samen)werkt. Goed voor het milieu, de bedrijfsreputatie en onontkoombaar voor de toekomst. Organisaties en hun medewerkers kunnen zich zo met minder zorgen en kosten richten op wat er toe doet en het verschil maken. Deze belofte maken we waar door onze bedrijfsfilosofie uit 1936 ‘Love your work, love your neighbour, love your country (tegenwoordig bekend als People, Planet, Profit) in alle bedrijfsactiviteiten door te voeren, en stevige ambities te stellen voor de toekomst als het gaat om het verlagen van onze mileuimpact.

Zowel in onze eigen organisatie als bij de klant. Voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid worden we erkend door onder andere vermeldingen in de Dow Jones Sustainability Index en door onze plek (al negen jaar op rij!) op de lijst van 100 meest duurzame organisaties volgens Corporate Knights.

Twitter @RicohNL

Onze partners