Rijkaart Elektrotechniek B.V.

Adres

Bruningweg 15
6827 BM Arnhem

Telefoon 026 361 1621

Website http://www.Rijkaart.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Inzetbaar op elk installatietechnisch gebied en deskundig op het gebied van beveiliging en bliksembeveiliging en vooraanstaand als het gaat om inspectie, service en onderhoud van uw installaties.

U kunt bij Rijkaart Elektrotechniek terecht voor kleine en grote projecten. Rijkaart pakt renovatie, verbouw en nieuwbouw van licht- en krachtinstallaties, datanetwerken en de installatie van inbraak, brand- en bliksembeveiligingssystemen adequaat aan, vanaf het advies, het ontwerp, de aanleg en tot aan de oplevering. Maar ook daarna staat u er niet alleen voor; Rijkaart Elektrotechniek is een blijvende partner. Kies voor kwaliteit, zekerheid en service: kies voor ElektroNed-partner Rijkaart Elektrotechniek.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners