Royal Flower

Adres

Voorheuvel 4
3701 JE Zeist

Telefoon +31617760955

Website http://www.Royal-Flower.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Royal Flower is jong en dynamisch bloemenwinkel dat de hoogste kwaliteit en exclusiviteit aanbiedt.

Wij verzorgen door heel Nederland allerlei bloemwerk bij bedrijven voor zeer aantrekkelijke prijzen. 

Het gaat hierbij vooral om customized bedrijfsaankleding, bloemstukken, eventuele boeketten voor jarige medewerkers, jubilea, promotiedoeleinden, wekelijkse receptiebloemen, bloemabonnementen, of rouwmomenten. Wij zijn hierin en tevens in bruidsbloemen/ complete huwelijks arrangementen en rouwarrangementen gespecialiseerd.

Royal Flower heeft bewust gekozen om zich te onderscheiden van de andere bloemisten door altijd de hoogste kwaliteit en exclusiviteit aan bloem- en plantstukken aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat al onze klanten tevreden zijn en terug komen.

Gezien onze ambitie voor maatwerk kunt u prima bij ons terecht met uw wensen, of u een one of a kind bruidsboeket voor uw onvergetelijk dag wilt of iedere week een exclusief bloemstuk bezorgd wenst te hebben op uw kantoor!

U kunt met al uw wensen bij ons terecht, wij verzorgen uw bruidsboeket / polsboeket / bloemenarmband, de kledingcorsages, autodecoratie, versiering van de kerk / zaal / restaurant / ringkussentje, bruidsmeisje / bruidsjonker.

Al ons rouwbloemwerk wordt kosteloos voorzien van een rouwkaart, en ook bieden wij de mogelijkheid tot het bedrukken van een persoonlijk bericht op een rouwlint.

De mogelijkheden zijn zeer divers: een rouwboeket voor naast de kist, grafwerk, kistbedekking, bloemenbed, maar ook een sympathieboeket voor de nabestaande. Bovendien bezorgt Royal Flower uw bestelling bij alle begraafplaatsen, uitvaartcentra, kerken, crematoria en rouwcentra in Nederland.

Daarnaast kunnen wij ook de decoratie van de kerk of aula voor u verzorgen.

Wij helpen u graag met de keuze voor een stijlvol huwelijks- en of rouwarrangement dat rekening houdt met uw wensen.

Grote zaaldecoratie's zullen wij op locatie opmaken, zodat alles er mooi uitziet voor wanneer het bedoeld is.

Al uw bestellingen zijn op gewenste locatie en tijdstip te bezorgen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Verantwoord en betrokken ondernemen

Royal Flower denkt aan de wereld om haar heen. Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen hoort bij ons en speelt een vanzelfsprekende rol in ons bedrijf. We besteden bewust aandacht aan mens en milieu en dragen bij aan een duurzame samenleving. We willen graag een voorbeeld zijn voor anderen en mensen laten zien dat het belangrijk is om bewust en verantwoord om te gaan met de wereld.

Verantwoord ondernemen  doen wij door: ons assortiment te verduurzamen, afval te scheiden en recyclen, energie zuinige LED lampen te gebruiken, groene stroom afnemen, zuinig met water om te gaan en een erg zuinige en weinig CO2 uitstotende bedrijfswagen te gebruiken die bovendien voorzien is van een ingebouwde roetfilter. Ook beschikken wij over een DME vergunning.

De groene elektriciteit is voor 100% opgewekt uit hernieuwbare bronnen. Bij de opwekking van groene elektriciteit worden geen milieubelastende fossiele brandstoffen gebruikt en komen nauwelijks vervuilende stoffen vrij.

Ook hebben wij bewust gekozen om géén gebruik van een koelcel te maken, om zo nog minder stroom te verbruiken, en bovendien de kwaliteit van onze bloemen hoog te houden. Het is namelijk algemeen bekend dat een koelcel negatieve invloed op de kwaliteit van de bloemen die erin opgeslagen hebben heeft. Dit betekent ook dat wij dus onze bloemen niet kunstmatig vers houden door middel van koeling maar door ze simpelweg zo snel als mogelijk nadat ze geplukt zijn aan u aanbieden

Tevens hebben wij biologisch groen in ons assortiment, wat inhoudt dat dit groen geteeld en geproduceerd is zonde chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Bovendien is dit groen verpakt in een honderd procent recyclebare verpakking. Op de verpakking kunt u een link met een code vinden waarmee u erachter kunt komen waar het product geteeld is en wie de teler is.

Royal Flower doet graag iets voor een ander. We sponsoren daarom lokale initiatieven en helpen hiermee de gemeenschap. We dragen op onze eigen manier een steentje bij!

Milieukeurmerken

Twitter @RoyalFlowerNL

Onze partners