Saint Basics

Adres

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Telefoon 084 3030954

Website http://www.saintbasics.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Saint Basics - Basics Reinvented.

Bij Saint Basics geloven we heilig dat ondergoed beter kan. Op alle punten. Daarom hebben we het opnieuw uitgevonden. Onze basics zitten beter, staan je beter en worden beter gemaakt. Van de zachtste katoen ter wereld. En met een dikke streep door gifstoffen, sweatshops en uitbuiting. Ontdek onze stijlvolle eco t-shirts, slips en boxers op saintbasics.com

JE ONDERGOED KAN ZOVEEL BETER.

Het kan mooier

Saint Basics maakt de beste basics. Van de mooiste biologische katoen. Met een klein beetje stretch, zodat ze goed aansluiten op je lichaam. En met een slimmer ontwerp. Waardoor het lekkerder zit en beter staat.

Het kan zuiverder

Wist je dat in een gewone boxershort of t-shirt nog pesticiden en andere gifstoffen zitten? Dat wil je toch niet, zo dicht op je huid? Bij Saint Basics gebruiken we dan ook geen gif. Punt.

Het kan eerlijker

De gemiddelde merkboxer wordt voor een halve eurocent gemaakt. Door een kind in een sweatshop. Daar doet Saint Basics niet aan mee. Toch blijven we voordeliger dan veel bekende merken.

Het kan zachter

De basics van Saint Basics worden gemaakt van de mooiste biologische katoen. Uit het gebied rond Izmir, aan de Egeïsche zee. De katoen daar heeft een lange vezel. En hoe langer de vezel, hoe zachter de stof. Je voelt gelijk het verschil.

Het kan sterker

Door onze lange katoenvezel is de stof niet alleen superzacht, maar ook supersterk. Je basics blijven dus langer mooi, ook na vaak wassen. En daardoor gaan ze langer mee. Beter voor je portemonnee én het milieu!

Het kan schoner

Wist je dat in een gewone boxershort of t-shirt nog zo’n 20 ml pesticiden en andere gifstoffen zitten? Dat wil je toch niet, zo dicht op je huid? Bij Saint Basics gebruiken we dan ook geen gif. Punt.

Het kan comfortabeler

Bij Saint Basics geen schurende waslabels in je nek of zij. Geen nare naden onder de drukpunten van je jasje. Maar wel een V-hals die wegvalt onder een open boordje. En een shirt dat lang genoeg is. We zijn tegen de loodgieterslook.

Het kan aantrekkelijker

Veel mannen proberen indruk te maken met felle kleuren en woeste printjes. Maar de meeste vrouwen vinden effen zwart of wit veel mooier en volwassener. Wij geven ze gelijk. Daarom zijn onze basics er alleen in zwart of wit.

Het kan zekerder

Alle basics van Saint zijn voorzien van een GOTS-certificaat. Daardoor kun je er zeker van zijn dat je outfit veilig en verantwoord is gemaakt met respect voor mens, dier en milieu.

Het kan socialer

Als je iets koopt bij Saint Basics, gaat een deel van je besteding naar crowd funding voor projecten in ontwikkelingslanden. Via de 1% Club. Zo wordt iedereen een beetje blijer van de basics die jij draagt.

Het kan elke dag

Duurzaamheid zit volgens ons niet in grote gebaren. Maar in de kleine dingen die je elke dag doet. Zoals je onderbroek aantrekken. Kies daarom voor de basics van Saint Basics. Die zijn mooi, puur en eerlijk. En dat maakt een groot verschil.

SAINT BASICS. GET THE BASICS RIGHT.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Twitter @SaintBasics

Onze partners