SAMEEN B.V.

Adres

Euvelgunnerweg 25A
9723 CV Groningen

Telefoon +31 6 45 30 57 24

Website https://www.sameen.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Als jong talent onze toekomst verduurzamen
Hoi! Wij zijn SAMEEN. Wij voeren duurzaamheidsprojecten uit, in de breedste zin van het woord, voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. Dit doen wij op doelgerichte, betaalbare en schaalbare wijze en met behulp van intrinsiek gemotiveerd jong talent.

Jij staat centraal
Onze klanten staan centraal. Maatwerk is onze standaard. De verduurzaming van onze maatschappij en jouw organisatie vragen om een flexibele aanpak en werkhouding. Daarom beginnen wij altijd met het achterhalen van jouw vraag en vragen we door naar de vraag achter jouw vraag. Op die manier vormen we een project dat wij, voor jou of in samenwerking met jouw organisatie, uitvoeren. Simpel toch?

Jong talent
Om jouw doel te bereiken doet SAMEEN een beroep op het jonge talent in onze samenleving. Wij zien dat jonge mensen een essentiële rol spelen in het verduurzamen van de toekomst. Het jonge talent van nu is flexibel, creatief, intrinsiek gemotiveerd en gedreven om jou verder te helpen als dat bijdraagt aan de toekomst van ons allemaal. De werkwijze van SAMEEN zorgt ervoor dat deze energie zo goed mogelijk wordt ingezet voor jouw project. Ons unieke netwerk van professionals, vakspecialisten en duurzaamheidsgoeroe’s wordt ingezet om de jonge talenten te voorzien van de tools die nodig zijn om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren.

Zet de stap!
Niks staat je nog in de weg om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Heb jij een duurzaam project in gedachten of zelfs maar het vermoeden dat SAMEEN iets voor jou kan betekenen? Let us know!

Meer weten? Check onze bedrijfsvideo

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Al onze projecten voldoen aan een duidelijke voorwaarde; ze moeten gericht zijn op duurzaamheid. In combinatie met de jonge talenten die wij vervolgens inzetten, draagt elk project bij SAMEEN bij aan de verduurzaming van de arbeidsmarkt én aan de verduurzaming van de wereld.

Onze partners